Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 8/7/1991 Γεννιέται ο Virgil van Dijk (vid)

Σαν σήμερα: 8/7/1991 Γεννιέται ο Virgil van Dijk (vid)

Ο Virgil van Dijk επιστρέφει.

Γεννιέται σαν σήμερα το 1991 ο αμυντικός της Liverpool, Virgil van Dijk.

Ο στόπερ των Reds γεννήθηκε σαν σήμερα πριν από 30 χρόνια στην Breda της Ολλανδίας και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Ολλανδική Gromigen και στη συνέχεια βρέθηκε στη Σκωτία και στη Celtic.

Ακολούθησε μια τελευταία μεταγραφή πριν υπογράψει στη Liverpool, αυτή στην Southampton το 2015, από όπου και τον αγόρασε η ομάδα μας τον Δεκέμβριο του 2017 με το τελικό ποσό της μεταγραφής να αγγίζει τα 84 εκατομμύρια ευρώ.

Πολλοί θεώρησαν εξωφρενικά τα χρήματα που δαπανήθηκαν για την απόκτησή του, αλλά ο Virgil van Dijk φρόντισε να τους βγάλει όλους λάθος και να αποδείξει από την πρώτη μέρα την αξία του και το γκολ κόντρα στην Everton στο FA Cup.

Με τους Reds έχει αγωνιστεί συνολικά 130 φορές, σκοράροντας 13 τέρματα. Έχει κατακτήσει τέσσερα τρόπαια και συγκεκριμένα το Uefa Champions League, την Premier League, το Uefa Super Cup και το FIFA Club World Cup.

Τον περασμένο Οκτώβριο τραυματίστηκε σοβαρά στο Merseyside Derby εναντίον της Everton, όμως πλέον είναι έτοιμος να επανέλθει στην αγωνιστική δράση καλύτερος από ποτέ.

Ο Virgil van Dijk έκλεισε τα 30 του χρόνια και είναι έτοιμος για την μεγάλη επιστροφή στα γήπεδα.

Απολαύστε τον Ολλανδό:

Γενέθλια για τον Virgil van Dijk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com