Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στην Accrington Stanley οι Liam Coyle και Joe Hardy

Στην Accrington Stanley οι Liam Coyle και Joe Hardy

Παίκτες της Accrington Stanley, η οποία αγωνίζεται στην EFL League One, είναι οι πρώην παίκτες της ομάδας U23 της Liverpool, Joe Hardy και Liam Coyle.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές είναι 2 από τους 6 παίκτες οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι από την Liverpool, μαζί με τους Abdi Sharif, Jack Walsh, Yasser Larouci και Remi Savage. Ο Savage έχει ήδη ανακοινωθεί από την Newcastle United, υπογράφοντας συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, ενώ ο Αλγερινός μπακ χαφ Larouci απέρριψε την πρόταση των Reds, θέλοντας να διεκδικήσει χρόνο συμμετοχής ο οποίος θα ήταν δύσκολο να έχει στο Anfield με τους Τσιμίκα και Robertson πιο μπροστά στις επιλογές του Jurgen Klopp.

Ο Liam Coyle, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός χαφ, αγωνιζόταν στην ακαδημία των Reds από τα 10 του χρόνια, όμως τα πολλαπλά προβλήματα τραυματισμών στη μέση του επηρέασαν την εξέλιξή του. Ο 21χρονος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την Stanley.

Στους ‘Owd Reds θα αγωνίζεται και ο κεντρικός επιθετικός Joe Hardy, ο οποίος συμφώνησε για συμβόλαιο δύο ετών. Ο νεαρός έφτασε στο Anfield τον Γενάρη του 2020 από την Β’ Ομάδα της Brentford, όμως δεν έπεισε τους ανθρώπους της ομάδας και αποχώρησε.

Ο προπονητής της Accrington Stanley, John Coleman, θεώρησε σημαντικό στοιχείο των δύο παικτών το γεγονός ότι έχουν εμπειρία από περιβάλλον μιας πολύ μεγάλης ομάδας, ενώ για τον Hardy ανέφερε συγκεκριμένα πως είναι ευκαιρία να ξεκινήσει δυναμικά τη καριέρα του.

Ο αρχηγός Liam Coyle με τον προπονητή του, Steven Gerrard, το 2017.
Ο Hardy προθερμαίνεται για το ματς του FA Cup απέναντι στη Shrewsbury.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com