Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εώς και 5 απουσίες για την Liverpool στην πρεμιέρα με Norwich

Εώς και 5 απουσίες για την Liverpool στην πρεμιέρα με Norwich

Μπορεί η Liverpool να μην έχει ξεκινήσει προετοιμασία και η έναρξη της νέας σεζόν να απέχει μερικές εβδομάδες, ωστόσο οι απουσίες που μπορεί να έχει η ομάδα στην πρεμιέρα κόντρα στην Norwich ενδέχεται να προβληματίζουν από τώρα τον Jürgen Klopp.

Οι Reds κάνουν πρεμιέρα στο νέο πρωτάθλημα της Premier League στις 14 Αυγούστου στο Carrow Road κόντρα στη Norwich και αναμένεται να στερηθούν μέχρι και πέντε ποδοσφαιριστές, λόγω του Euro και του Copa America.

Ο Thiago Alcantara αποκλείστηκε χθες το βράδυ από το Euro 2020, όμως έφτασε μέχρι τον ημιτελικό της διοργάνωσης, κάτι που σημαίνει πως δύσκολα θα επιστρέψει στην Liverpool πριν τις 2 Αυγούστου, με την πιθανότερη ημερομηνία επιστροφής να είναι η 9η Αυγούστου, καθώς όλοι οι διεθνείς αναμένεται να έχουν τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες άδειας.

Παρόμοια είναι τα πράγματα και για τον Jordan Henderson, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να φτάσει στον τελικό του Euro με την Αγγλία και να αγωνιστεί σε αυτόν την Κυριακή 11 Ιουλίου.

Είτε προκριθεί στον τελικό ο αρχηγός, είτε όχι, θα χάσει την πρεμιέρα με την Norwich, καθώς κατά πάσα πιθανότητα θα λάβει λίγες περισσότερε μέρες άδειας, λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε για τέσσερις μήνες.

Οι άλλοι τρεις παίκτες που εκτός απροόπτου θα απουσιάσουν από την αναμέτρηση κόντρα στα Καναρίνια, είναι οι Alisson Becker, Fabinho και Bobby Firmino. Οι τρεις Βραζιλιάνοι θα ξεκινήσουν τις διακοπές τους, μετά τον Κυριακάτικο τελικό του Copa America και δεν θα ενταχθούν στην προετοιμασία των Reds πριν τις 9 Αυγούστου.

Όπως λοιπόν γίνεται αντιληπτό, οι λύσεις που θα έχει η ομάδα για τον χώρο του κέντρο στο Carrow Road θα είναι περιορισμένες και συγκεκριμένα θα αποτελούνται από τους James Milner, Curtis Jones, Naby Keita και Alex Oxlade-Chamberlain.

Με ένα διαφορετικό κέντρο κόντρα στη Norwich.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com