Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Παραμένουν οι σημαίες του Benitez στο Kop

Παραμένουν οι σημαίες του Benitez στο Kop

Μπορεί ο Rafa Benitez να ανέλαβε πριν από λίγες ημέρες την τεχνική ηγεσία της συμπολίτισσας της Liverpool, Everton όμως αυτό δεν σημαίνει πως οι σημαίες του θα πάψουν να υψώνονται στο Kop στους αγώνες των Reds.

Ο Ισπανός τεχνικός προσέφερε πάρα πολλά στους Reds από το 2004 μέχρι το 2009, κατακτώντας μεταξύ άλλων το Uefa Champions League και το FA Cup και οι Red Fans θα συνεχίσουν να αναγνωρίζουν την προσφορά του στον σύλλογο.

Όπως σημείωσε ο ρεπόρτερ των Reds για την Athletic UK, η μεγάλη σημαία που εμφανίζεται στο Kop με τα πρόσωπα των Benitez, Jürgen Klopp, Billy Shankly, Bob Paisley και Joe Fagan θα παραμείνει στη θέση της, παρά την μετακίνηση του Rafa στο Goodison Park.

Τα κατορθώματα του 61χρονου πλέον τεχνικού με την Liverpool δεν μπορούν να σβηστούν από το γεγονός ότι επέλεξε να επιστρέψει στο Νησί, αναλαμβάνοντας την Everton, παρότι μια μερίδα οπαδών της ομάδας δεν ήθελε με καθόλου καλό μάτι την απόφαση αυτή.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που εξέφρασαν μέσω social media την δυσαρέσκεια τους, όμως ο Rafa Benitez θα παραμείνει ένας θρύλος της Liverpool και θα επιστρέψει στο Anfield ως προπονητής της Everton στις 23 Απριλίου 2022.

Ο Rafa Benitez ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Everton.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com