Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο δρόμος των τριών Reds προς τον τελικό του Euro

Ο δρόμος των τριών Reds προς τον τελικό του Euro

Ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ η φάση των 16 του Euro 2020, με τρεις Reds να παίρνουν την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης, με τις πρώτες αναμετρήσεις τους να διεξάγονται το απόγευμα της Παρασκευής.

Οι πρώτοι Κόκκινοι που θα αγωνιστούν στα προημιτελικά του Euro είναι οι Xherdan Shaqiri και Thiago Alcantara.

Ο πρώτος αναμένεται να ξεκινήσει βασικός, ενώ ο Thiago δεν φαίνεται να έχει θέση στα βασικά πλάνα του Jose Enrique και κατά πάσα πιθανότητα θα μείνει στον πάγκο για ακόμη μια φορά. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην Gazprom Arena της Αγίας Πετρούπολης το απόγευμα της Παρασκευής στος 19:00 ώρα Ελλάδος.

Όποια χώρα πάρει την πολυπόθητη πρόκριση, βρει απέναντι της το Βέλγιο ή την Ιταλία, με τον μεταξύ τους αγώνα να πραγματοποιείται το βράδυ της Παρασκευής στις 22:00 ώρα Ελλάδος στο Μόναχο.

Για το βράδυ του Σαββάτου είναι προγραμματισμένος ο αγώνας της εθνικής Αγγλίας του Jordan Henderson κόντρα στην Ουκρανία, η οποία συνεχίζει στα προημιτελικά, αν και προκρίθηκε ως τρίτη από την φάση των ομίλων με μόλις 3 βαθμούς.

Ο Hendo δύσκολα θα ξεκινήσει βασικός, ωστόσο το πιθανότερο είναι να έρθει από τον πάγκο στο δεύτερο μέρος, όπως συνέβη στις αναμετρήσεις με Τσεχία και Γερμανία.

Οι Άγγλοι αν ξεπεράσουν το εμπόδιο των Ουκρανών, θα αντιμετωπίσουν στα ημιτελικά την Τσεχία ή την Δανία.

Τσέχοι και Δανοί θα κοντραριστούν στο Μπακού το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο τελικός του Euro θα πραγματοποιηθεί στο Wembley στις 11 Ιουλίου.

Οι Ισπανοί θα βρουν απέναντι τους την Ελβετία.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com