Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εγκαινιάστηκε το νοσοκομείο πού χρηματοδότησε ο Mane στη Σενεγάλη

Εγκαινιάστηκε το νοσοκομείο πού χρηματοδότησε ο Mane στη Σενεγάλη

Η δωρεά πού έκανε ο Sadio Mane προκειμένου να χτιστεί και να εξοπλιστεί νοσοκομείο στο χωριό του στη Σενεγάλη πήρε πλέον σάρκα και οστά.

Ο winger της Liverpool εισέφερε ένα ποσό πού κυμαίνεται κοντά στις 530.000 ευρώ σύμφωνα με πληροφορίες της Liverpool ECHO, και η δομή υγείας στο χωριό Bambaly είναι πλέον σε λειτουργία.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη δωρεά του Sadio στη γενέτειρά του, καθώς παλιότερα είχε χρηματοδοτήσει και το χτίσιμο σχολείου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Στο νεόκτιστο νοσοκομείο υπάρχει πλακέτα πού αναγράφει:

«Το Νοσοκομείο Bambaly έχει εγκαινιαστεί μέσω του Κυρίου Sadio Mane, διεθνούς Σενεγαλέζου ποδοσφαιριστή, στις 20 Ιουνίου στο Bambaly.»

Νωρίτερα μέσα στον μήνα, ο Mane είχε συναντηθεί με τον Σενεγαλέζο πρόεδρο Macky Sall, για να συζητήσουν για το project της κατασκευής του νοσοκομείου.

Ο παίκτης της ομάδας μας έχει δραστηριοποιηθεί με λόγια και με έργα για την αναβάθμιση των υποδομών στη χώρα του. Μάλιστα, μετά τη διακοπή του ρεύματος κατά τη διάρκεια του φιλικού της Σενεγάλης με τη Ζάμπια στις 5 του μήνα, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την 20λεπτη καθυστέρηση της έναρξης του δεύτερου ημιχρόνου, είχε δηλώσει:

«Οι Σενεγαλέζοι αξίζουν κάτι καλύτερο. Αυτό πού συνέβη είναι ανεκδιήγητο.»

«Για τους παίκτες του κορυφαίου επιπέδου, είναι περίπλοκο να περιμένουν 30-35 λεπτά και μετά να επιστρέφουν στο παιχνίδι.»

«Αυτό πού συνέβη δεν αξίζει σε μία ποδοσφαιρική χώρα όπως η Σενεγάλη. Νομίζω ότι (το κράτος) χρειάζεται να κάνει καλύτερη δουλειά. Και η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου ήταν καταστροφική.»

O Sadio Mane στα εγκαίνια του νοσοκομείου στο Bambaly.
O Sadio Mane στα εγκαίνια του νοσοκομείου στο Bambaly.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com