Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Υπέρ της παραμονής Τσιμίκα και Neco Williams η πλειοψηφία των οπαδών

Υπέρ της παραμονής Τσιμίκα και Neco Williams η πλειοψηφία των οπαδών

Το ταλέντο του Κώστα Τσιμίκα και του Neco Williams αδικήθηκε από τον συνολικό αριθμό συμμετοχών τους με τη Liverpool την περασμένη σεζόν.

Τα δύο ακραία back ήταν γνωστό εξ αρχής ότι αποτελούν τις δεύτερες επιλογές πίσω από τους Robertson και Alexander-Arnold αντίστοιχα, και στην περίπτωση του Κώστα, η αστείρευτη αντοχή και η αέναη διαθεσιμότητα του Robbo, αλλά και η σταθερότητα πού ήθελε να διατηρήσει όσο γινόταν ο Klopp μετά τους συνεχόμενους τραυματισμούς στην άμυνα επέφεραν την ελαχιστοποίηση του χρόνου συμμετοχής του.

Οι δύο παίκτες συνολικά πραγματοποίησαν 21 εμφανίσεις με την πρώτη ομάδα κατά τη διάρκεια της σεζόν 2020-21, με τον Williams να πραγματοποιεί τα 2/3 τους.

Δεδομένων λοιπόν των παραπάνω, και εν μέσω της αβεβαιότητας πού υπάρχει για το μέλλον τους, το site «This is Anfield» -εκτός από τους Matip και Phillips- συμπεριέλαβε στην έρευνα ‘Keep or Sell’ και τα δύο νεαρά ακραία back.

Στην έρευνα αυτή, μερίδα οπαδών της ομάδας μας καταθέτουν την άποψή τους για το αν είναι καλύτερα ένας ή περισσότεροι παίκτες να μείνουν στην ομάδα ή να αποχωρήσουν από αυτή.

  • Σε σχέση με τον Neco, σε δείγμα 4444 οπαδών, το 74% «ψήφισε» υπέρ της παραμονής του.
  • Ο Κώστας Τσιμίκας «έλαβε» 72%, σε δείγμα 4375 «ψηφοφόρων».
O Neco Williams αγωνίστηκε στο παιχνίδι της Ουαλίας με την Ιταλία για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Euro 2020.
O Neco Williams αγωνίστηκε στο παιχνίδι της Ουαλίας με την Ιταλία για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Euro 2020.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com