Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στα 60 εκατομμύρια λίρες κοστολογεί τον Vlahovic η Fiorentina

Στα 60 εκατομμύρια λίρες κοστολογεί τον Vlahovic η Fiorentina

Σύμφωνα με την Anfield Central, η Fiorentina ενημέρωσε τις Liverpool και Chelsea πως εάν θέλουν να αποσπάσουν την υπογραφή του Dusan Vlahovic θα χρειαστεί να καταβάλουν 60 εκατομμύρια λίρες.

Ο Σέρβος επιθετικός σκόραρε φέτος 21 γκολ για τη Fiorentina, στη Serie A, με αποτέλεσμα να στρέψει επάνω του τα βλέμματα των Liverpool, Chelsea και Juventus οι οποίες ενδιαφέρονται άμεσα για την απόκτηση του.

Καθώς ο Alvaro Morata πέτυχε τα μισά γκολ του Σέρβου, η Juve βρίσκεται σε συνομιλίες με τον εκπρόσωπο του Vlahovic και με την Fiorentina, η οποία από την μια δεν καίγεται να πουλήσει και από την άλλη θα προτιμούσε να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή σε μια ομάδα εκτός της Ιταλίας, για να αποφύγει την ενίσχυση της ομάδας του Massimiliano Allegri. Ωστόσο, η Juventus δεν είναι πρόθυμη να ξοδέψει τέτοιο ποσό, γεγονός που θα μπορούσε να δώσει στη Liverpool την ευκαιρία να κινηθεί για την απόκτηση του.

Παρόλο όμως που ο συγκεκριμένος είναι ένας νέος ποδοσφαιριστής με τεράστιες δυνατότητες, ο κίνδυνος να δαπανήσουν οι Reds 60 εκατομμύρια λίρες αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για την προσπάθεια απόκτησης του. Η Liverpool θα προχωρήσει στην απόκτηση του ποδοσφαιριστή, μόνο εάν καταλήξει με την Fiorentina σε ένα ευνοϊκό, για τους Reds, διακανονισμό αποπληρωμής του ποσού.

Το παράδειγμα του Erling Haaland, ενός παίχτη που ξεκίνησε την καριέρα του στην RB Salzburg, σε ένα πρωτάθλημα που θεωρείται χαμηλότερης ποιότητας από την Serie A, αλλά έλαμψε στο Champions League, ενισχύει την διστακτικότητα των Reds για καταβολή ενός τέτοιου ποσού για τον Vlahovic.

Η Serie A είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και ορισμένοι καταπληκτικοί παίκτες έχουν ξεκινήσει την καριέρα τους από την Ιταλία, όμως το γεγονός αυτό από μόνο του δεν εγγυάται στη Liverpool την απόδοση μιας τέτοιας επένδυσης. Μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί επίσης και το αν θα μπορεί να επαναλάβει τα 21 γκολ στην Premier League.

Ωστόσο, είναι ελπιδοφόρο το γεγονός ότι ο Vlahovic σημείωσε τόσα πολλά γκολ, για μια ομάδα που τερμάτισε μόλις 7 βαθμούς πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού, καθώς αυτό δείχνει ότι δεν χρειάζεται να τον πλαισιώνουν ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης για να πετύχει.

Επιπρόσθετα στο Anfield, θα έχει την ευκαιρία να παίξει μαζί με αποδεδειγμένα ταλέντα παγκόσμιας κλάσης όπως ο Sadio Mane και ο Mohamed Salah.

Στα 60 εκατομμύρια λίρες κοστολογεί τον Vlahovic η Fiorentina
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com