Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επίσημα στην Liverpool ο Γκανέζος Abdul Fatawu Issahaku

Επίσημα στην Liverpool ο Γκανέζος Abdul Fatawu Issahaku

Την απόκτηση του 17χρονου επιθετικού Abdul Fatawu Issahaku από την Liverpool ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Γκανέζικης Steadfast FC, Haruna Iddrisu.

Οι Reds είχαν συνδεθεί με τον νεαρό πρώτη φορά στα τέλη του Μαΐου, όταν δημοσιεύματα έλεγαν πως η Liverpool κατάφερε να κλέψει τον ποδοσφαιριστή μέσα από τα χέρια της Bayer Leverkusen.

Νωρίτερα μέσα στον Ιούνιο, νέα δημοσιεύματα μίλαγαν για συμφωνία της Liverpool με την Sporting για δανεισμό του νεαρού στους πρωταθλητές Πορτογαλίας, μέχρι να καταφέρει να πάρει άδεια εργασίας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μιλώντας στο Football Ghana, ο Iddrisu τόνισε την σημαντικότητα του να εμποροποιούνται νεαροί Γκανέζοι ποδοσφαιριστές για τη δημιουργία χορηγιών στο ποδόσφαιρο της χώρας.

Συγκεκριμένα είπε: «Όταν άρχισα τις διαπραγματεύσεις για την μεταγραφή του Abdul Fatawu Issahaku στο εξωτερικό, ξεκινήσαμε από το 1 εκατομμύριο ευρώ που σημαίνει πως αν πάρουμε χορηγίες θα πάμε καλύτερα.».

Η μεταγραφή του Abdul Fatawu Issahaku όντως φαίνεται να έφτασε το 1.5 εκατομμύριο ευρώ.

Ο νεαρός είναι ήδη μέλος της εθνικής της χώρας του, ενώ σκόραρε τη προηγούμενη εβδομάδα στον αγώνα της Β’ Ομάδας της Γκάνας απέναντι στο Ουζμπεκιστάν.

Νωρίτερα φέτος αναδείχθηκε παίκτης του τουρνουά στο U20 Africa Cup of Nations, σκοράροντας δύο φορές, μία πίσω από το κέντρο.

Η Liverpool δεν αναμένεται να ανακοινώσει τον παίκτη λόγω της φύσης της μεταγραφής. Η επισημοποίηση από την πλευρά των Reds θα γίνει ή όταν ολοκληρωθεί ο δανεισμός στη Sporting ή όταν δηλωθεί στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ο Abdul Fatawu Issahaku στο U20 Africa Cup of Nations
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com