Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Βασικός για πρώτη φορά μετά από 2 χρόνια ο Fabinho, αλλαγή ο Firmino

Βασικός για πρώτη φορά μετά από 2 χρόνια ο Fabinho, αλλαγή ο Firmino

Η Βραζιλία τα ξημερώματα της Παρασκευής υποδέχθηκε το Περού στο Ριο Ντε Τζανέιρο για την δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Copa America, με τον Fabinho της Liverpool να ξεκινά βασικός με την Selecao για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια.

Ο Tite υπολογίζει γς βασικό αμυντικό χαφ τον Casemiro της Real Madrid, όμως κόντρα στο Περού έκανε συνολικά έξι αλλαγές, με τον Alisson Becker να μένει επίσης στον πάγκο και τους Ederson, Thiago Silva, Alex Sandro, Everton και Gabriel Barbosa να ξεκινούν.

Η Βραζιλία προηγήθηκε νωρίς στο ματς, μόλις στο 12′ με τον Alex Sandro της Juventus, ο οποίος προωθήθηκε στην αντίπαλη περιοχή και άνοιξε το σκορ με προβολή. Το 1-0 ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος υπήρξαν τρία ακόμη γκολ για τους Βραζιλιάνους, καθώς και η είσοδος του Bobby Firmino στον αγώνα, αντί του Gabriel Jesus στο 72ο λεπτό.

Η Βραζιλία έκανε το 2-0 με τον Neymar στο 68′, με τον επιθετικό της Paris Saint-Germain ν σκοράρει με σουτ εκτός περιοχής, μετά από ωραία κίνηση.

Η Selecao σημείωσε δύο ακόμη τέρματα, για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Αρχικά με τον Ribeiro στο 89′ και στη συνέχεια με τον Richarlison στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Νέα εύκολη νίκη για την Βραζιλία.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com