Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ενδιαφέρεται για Phillips η Burnley

Ενδιαφέρεται για Phillips η Burnley

Την περίπτωση του Nat Phillips, ο οποίος ξεχώρισε την σεζόν που μας πέρασε με την φανέλα της Liverpool, φέρεται να εξετάζει η Burnley, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Lancs.live.

Το site που ασχολείται με το ρεπορτάζ των Clarets αναφέρει σε δημοσίευμα του, πως ο στόπερ αρέσει στην ομάδα του Sean Dyche, μετά τις πολύ θετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε στο πρωτάθλημα της Premier League.

Η Burnley θέλει να ενισχυθεί στο κέντρο της άμυνας και εξετάζει ορισμένες περιπτώσεις, με μια εκ των οποίων να είναι εκείνη του Nat και οι άλλες εκείνες των των Nathan Collins της Stoke City και του Joe Worrall της Nottingham Forest. Αμφότερες περιπτώσεις παικτών που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Championship δηλαδή.

Ο 24χρονος παίκτης των Reds καλείται να αποφασίσει αναφορικά με το μέλλον του το φετινό καλοκαίρι, αφού βέβαια ξεκαθαριστεί ο ρόλος του στην ομάδα, όπως έχει ήδη ζητήσει μέσω δηλώσεων του.

Το συμβόλαιο του δεν λήγει μέχρι το καλοκαίρι του 2022, όμως δεν είναι βέβαιο πως θα θέλει να παραμείνει στο Anfield, για να αποτελεί την πέμπτη επιλογή της ομάδας του Jürgen Klopp για το κέντρο της άμυνας, πίσω από τους Virgil van Dijk, Joe Gomez, Ibrahima Konate και Joel Matip.

Jurgen Klopp και Nat Phillips μετά τη νίκη στο Emirates.
Jurgen Klopp και Nat Phillips μετά τη νίκη στο Emirates.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com