Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ο Keita πρέπει να νιώθει άνετα για να αποδώσει»

«Ο Keita πρέπει να νιώθει άνετα για να αποδώσει»

Ο Naby Keita θα πρέπει να νιώθει άνετα, προκειμένου να έχει καλή απόδοση και να ξεδιπλώσει το ταλέντο του, σύμφωνα με τον πρώην συμπαίκτη του στην RB Leipzig, Willy Orban.

Ο Naby είχε πραγματοποιήσει αρκετά καλές σεζόν στην Bundesliga με την Leipzig, καταφέρνοντας μάλιστα να είναι ένας εκ των καλύτερων μέσων στο πρωτάθλημα την σεζόν 2016-17, όμως στο Νησί δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει ουσιαστικά τους Reds.

Ο Ούγγρος στόπερ δήλωσε σχετικά με τον Keita στο Goal.com:

“ Ο Naby είναι ένας συναισθηματικός τύπος, ο οποίος πρέπει να νιώθει απόλυτα άνετα στο περιβάλλον που βρίσκεται, ώστε να αποδώσει καλά.”

“ Πρέπει να του παρέχετε ειδική μεταχείριση, να του μιλάτε πολύ. Χρειαζόταν διαλείμματα κατά καιρούς τον καιρό που αγωνιζόταν σε εμάς. ”

“ Η Premier League είναι χωρίς αμφιβολία πιο απαιτητική σε αυτόν τον τομέα. ” Ολοκλήρωσε ο αμυντικός της RB Leipzig.

Ο μέρος από την Γουινέα προέρχεται από μια δύσκολη σεζόν, ενώ έχει πραγματοποιήσει συνολικά 76 συμμετοχές με την Κόκκινη φανέλα από το 2018, όταν και εντάχθηκε στο ρόστερ της ομάδας του Jürgen Klopp.

Ο 26χρονος δεν κλήθηκε στην εθνική Γουινέας λόγω τραυματισμού, αυτές τις μέρες βρίσκεται σε διακοπές και θα ξεκινήσει προετοιμασία με την υπόλοιπη ομάδα στο Kirkby στις 12 Ιουλίου.

Από τον αγώνα της Μαδρίτης έχουμε να δούμε τον Naby Keita.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com