Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανανέωσε ο Adrian!

Ανανέωσε ο Adrian!

Νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την Liverpool υπέγραψε ο Adrian, όπως ανακοίνωσαν πριν από λίγη ώρα οι Reds, το οποίο θα τον κρατήσει για μια ακόμη σεζόν στο Anfield!

Ο Ισπανός αποκτήθηκε από την Liverpool ως ελεύθερος τον Αύγουστο του 2019 και βοήθησε την ομάδα να κατακτήσει το Uefa Super Cup, λίγες μέρες μετά την έλευση του στην ομάδα, ενώ είχε σημαντική συνεισφορά και στην κατάκτηση της Premier League το 2020.

Ο 34χρονος δήλωσε μετά την ανανέωση του συμβολαίου του:

“ Είμαι χαρούμενος, είμαι πολύ χαρούμενος που μένω στο κλαμπ », δήλωσε στο Liverpoolfc.com.

«Πρώτον, γιατί είναι μια ανταμοιβή από τον σύλλογο για τη σκληρή δουλειά που έκανα από τότε που υπέγραψα πριν από δύο χρόνια. Εκτιμώ πραγματικά αυτή την εμπιστοσύνη από τον σύλλογο, από τον προπονητή και από όλους όσοι εμπλέκονται σε αυτήν την κατάσταση. ”

“ Και δεύτερον, και πάνω απ ‘όλα, είναι χαρά να μείνω στη Liverpool – είναι τόσο μεγάλο club. Όμως ως οικογενειακό club, είναι πολύ ξεχωριστό για κάθε παίκτη να μείνει εδώ. Είμαι προνομιούχος. ”

“ Προσπαθώ να βοηθήώ την ομάδα σε κάθε στιγμή. Θα προσπαθήσω να απολαύσω και να δώσω την εμπειρία μου σε κάθε δευτερόλεπτο, στον κάθε παίκτη που παίζει εκείνη τη στιγμή. ”

“ Όπως είπε ο Jürgen, είμαι ομαδικός παίκτης – προσπαθώ να υποστηρίζω, να δώσω αυτή την εμπιστοσύνη σε αυτούς τους παίκτες, να προσπαθήσω να δώσω αυτή την εμπιστοσύνη στα αποδυτήρια και προπονητικό κάθε μέρα. ”

“ Επειδή όταν δίνεις το καλύτερο σου, ο άλλος δίνει το δικό του καλύτερο του και παίζει ο ένας τον άλλον. Στο τέλος, είναι καλό για τον σύλλογο, για την ομάδα, για τον προπονητή, καθώς και εκείνος πρέπει να πάρει τη σωστή απόφαση τη σωστή στιγμή για το παιχνίδι. ”

“ Είμαι χαρούμενος που κάνω αυτή τη δουλειά και επίσης προσπαθώ να έχω την ευκαιρία μου και να δώσω το καλύτερο μου όταν έχω την ευκαιρία. ” Είπε ο Adrian.

Μένει στην Liverpool ο Adrian.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com