Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Συνεχίζονται οι φημολογίες για κεντρικό χαφ στη Liverpool

Συνεχίζονται οι φημολογίες για κεντρικό χαφ στη Liverpool

Συνεχίζεται δυνατά και σήμερα η μεταγραφολογία όσον αφορά τα χαφ της Liverpool. Η αποχώρηση του Wijnaldum αφήνει ομολογουμένως ένα κενό στη μεσαία γραμμή, το οποίο ο χρόνος θα δείξει αν ο Jurgen Klopp είναι διατεθειμένος να καλύψει.

Αυτό το οποίο φαίνεται να είναι ξεκάθαρο, είναι η επιθυμία της Liverpool να κοιτάξει επί ουσίας το θέμα μετά την ολοκλήρωση του UEFA Euro 2021.

Πρώτος στόχος, σύμφωνα πάντα με δημοσίευμα της Mirror, είναι ο Florian Neuhaus. Οι κόκκινοι, όπως αναφέρει η Sport 1 στη Γερμανία και αναπαράγει η αγγλική Mirror, έχουν μπει ήδη σε συζητήσεις τόσο με την Borussia Munchengladbach, όσο και με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, για πιθανή έναρξη συνεργασίας. Ο 24χρονος έβαλε λάδι στη φωτιά  τη προηγούμενη εβδομάδα καθώς με δηλώσεις του άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο της φυγής του από την ομάδα της Bundesliga που πέρυσι έμεινε εκτός Ευρώπης, τερματίζοντας στην 8η θέση. Η Mirror παρόλα αυτά αναφέρει πως η περίπτωσή του είναι πολύ δύσκολη, καθώς ο Γερμανός έχει τρία ακόμη χρόνια συμβόλαιο και η Gladbach δεν θα τον πουλήσει εύκολα.

Ακόμη ένα χαφ που έχει συνδεθεί με την Liverpool είναι ο σέρβος αστέρας της Lazio, Sergej Milinkovic-Savic. Οι Ιταλοί, μετά τον Lorenzo Pellegrini, φέρνουν και άλλο όνομα κοντά στη Liverpool, τονίζοντας πως ο 26χρονος αναζητά μια μεταγραφή στη Premier League. H Ιl Mesaaggero αναφέρει πως οι Reds ετοιμάζουν μια »τερατώδεις» προσφορά για τον Σέρβο και σίγουρα μια τέτοια υα χρειαστεί για να »σπάσει» το συμβόλαιο ενός παίκτη που έχει και αυτό ισχύ για 3 ακόμη χρόνια.

Τέλος, δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα εμφανίζουν και ένα στόπερ, τον Cristian Romero ως στόχο των Reds. Ο νεαρός που ανήκει στη Juventus και αγωνίστηκε φέτος στην Atalanta, φέρεται να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των Reds, σύμφωνα με την Calciomercato. Η περίπτωση του είναι πιο περίπλοκη, καθώς η Atalanta τον κοστολογεί στα 50 εκατομμύρια ευρώ, αλλά πρώτα θα πρέπει να καταβάλλει τα €16.000.000 της ρήτρας που είχε συμφωνήσει με τους Bianconeri.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com