Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θετικός στο ενδεχόμενο μεταγραφής ο Neuhaus

Θετικός στο ενδεχόμενο μεταγραφής ο Neuhaus

Θετικό φέρεται να είναι στο ενδεχόμενο αποχώρησης από την Borussia Monchengladbach ο μεταγραφικός στόχος της Liverpool, Florian Neuhaus, σύμφωνα με την Liverpool Echo.

Ο νεαρός μέσος αρέσει στους Reds και η ομάδα του Jürgen Klopp αναμένεται να παρακολουθήσει την απόδοση του με την εθνική Γερμανίας στο Euro.

Ο 24χρονος διεθνής θα μπορούσε να ήταν ο αντικαταστάτης του Gini Wijnaldum, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του ως ελεύθερος στην Paris Saint-Germain.

Κάποιες αρχικές επαφές έχουν γίνει μεταξύ των δύο πλευρών, όπως έχουν μεταδώσει τα Γερμανικά μέσα ενημέρωσης, χωρίς όμως να έχει γίνει κάποια επίσημη πρόταση από την Liverpool ή να υπάρχει κάτι το προχωρημένο.

Το όνομα του έχει συνδεθεί και με την Bayern Munich, όμως αν κρίνουμε από τα λεγόμενα του, μάλλον δεν θα καταλήξει στην Allianz Arena.

“ Είμαι ένας άνθρωπος που του αρέσουν οι προκλήσεις. Θα μπορούσα να φανταστώ να αγωνιζόμουν στο εξωτερικό. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να πάω στην Bayern Munich. ” Δήλωσε ο Neuhaus πριν από λίγες ημέρες στο Sport1.

“ Δεν είναι όμως και απαραίτητο να φύγω, γιατί αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου εδώ στην Borussia Monchengladbach. ”

“ Έχω μεγάλους στόχους και κάτι μου λείπει. Τι; Ένας τίτλος. Θέλω να κερδίσω τίτλους στην καριέρα μου, αυτό μου δίνει κίνητρο. Μια σεζόν με έναν τίτλο θα ήταν ονειρική για εμένα. ”

Θα καταλήξει στην Liverpool ο Neuhaus;
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com