Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εξήγησε γιατί επέλεξε την PSG ο Wijnaldum

Εξήγησε γιατί επέλεξε την PSG ο Wijnaldum

Νέες δηλώσεις στα media έκανε ο πρώην πλέον ποδοσφαιριστής της Liverpool, Gini Wijnaldum εξηγώντας γιατί επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Paris Saint-Germain και όχι στην Barcelona.

Θυμίζουμε πως η PSG ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Ολλανδού με ελεύθερη μεταγραφή πριν από δύο ημέρες.

Ο Gini δήλωσε σχετικά με την επιλογή του:

“ Ήταν μια δύσκολη επιλογή. Διαπραγματευτήκαμε με τη Barcelona για 4 εβδομάδες, αλλά δεν καταλήξαμε σε συμφωνία. Η PSG ήταν πιο γρήγορη και το project τους μου άρεσε περισσότερο. Για να είμαι ειλικρινής νόμιζα ότι θα πήγαινα στην Barcelona, γιατί στην αρχή ήταν ο μόνος ενδιαφερόμενος σύλλογος. ”

“ Η PSG και η Barcelona είναι δύο πολύ μεγάλοι σύλλογοι, στους οποίους θέλεις να αγωνιστείς. Ήθελα να κλείσει το θέμα πριν ξεκινήσει το Euro και τελικά επέλεξα την PSG. ”

“ Λίγο πριν τελειώσει το πρωτάθλημα, η Barcelona έγινε πολύ συγκεκριμένη και σοβαρή. Νόμιζα ότι πήγαινα εκεί, το πίστευα. Οι μάνατζερ μου πήγαν και εκεί, υπήρχαν τόσες πολλές συναντήσεις. Θα παραδεχτώ ότι μπορώ να πάρω περισσότερα χρήματα στην PSG, αλλά αυτή η επιλογή δεν αφορούσε μόνο τα χρήματα. ”

“ Τώρα .. τα μέσα μαζικής ενημέρωσης γράφουν πολλούς αριθμούς, αλλά δεν είναι αλήθεια. Η PSG ήταν πιο γρήγορη από τη Barcelona και έτσι έκανα την επιλογή μου για την PSG. Το εξήγησα επίσης στον Ronald Koeman. Το project τους μου άρεσε περισσότερο και ένιωσα πολύ αγάπη από αυτούς. ” Εξήγησε ο Wijnaldum.

O Gini Wijnaldum με τη φανέλα της Paris Saint-Germain (επεξεργασμένη φωτογραφία).
O Gini Wijnaldum με τη φανέλα της Paris Saint-Germain (επεξεργασμένη φωτογραφία).
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com