Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποχώρησε από την εθνική του ο Minamino: Συζητά για μεταγραφή;

Αποχώρησε από την εθνική του ο Minamino: Συζητά για μεταγραφή;

Ο Takumi Minamino φέρεται να αποχώρησε από την εθνική ομάδα της Ιαπωνίας τις τελευταίες ώρες,  «για να τακτοποιήσει την κατάστασή του».

Αυτό αναφέρει το Yahoo! Japan, με τη δημοσίευση να μην εξηγεί εάν ο παίκτης σκοπεύει να επιδιώξει μια μόνιμη μεταγραφή στη Southampton του Ralph Hasenhuttl.

Το μέλλον του επιθετικού έχει αμφισβητηθεί από τότε που ο Jurgen Klopp δεν τον χρησιμοποίησε ξανά παρά την εμφάνισή του και το γκολ που εβαλε στην πανωλεθρία της Crystal Palace με 7-0 τον Δεκέμβριο.

Η απόφαση να αποσύρει τον Ιάπωνα διεθνή από την πρώτη ενδεκάδα σε εκείνο το παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι έκανε αναμφισβήτητα την καλύτερη εμφάνισή του με μπλούζα της Liverpool, είναι αυτή που πιθανώς έχει μπερδέψει τους οπαδούς.

Δεδομένου ότι δεν έχει παίξει ακόμη μια πλήρη σεζόν από τότε που έκανε τη μεταγραφή από τη RB Salzburg, είναι δύσκολο να δούμε τον παίκτη να είναι στην «βιτρίνα» της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Ένας νέος επιθετικός ωστόσο θεωρείται προτεραιότητα για τον Klopp, και με τον Harvey Elliott να έχει πολύ πιθανόν μια θέση στην πρώτη ομάδα την επόμενη σεζόν, υπάρχει το ερώτημα για το ποιος θα μείνει στην ομάδα.

Οι Xherdan Shaqiri και Divock Origi είναι πολύ πιθανό να φύγουν από το Anfield, το οποίο θεωρητικά θα έκανε χώρο για τον Minamino δίπλα στον πρώην παίκτη της ακαδημίας της Fulham και σε ένα νέο πρόσωπο.

O Takumi Minamino με τη φανέλα της Ιαπωνίας.
O Takumi Minamino με τη φανέλα της Ιαπωνίας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com