Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Θρύλος της Liverpool ο Henderson»

Klopp: «Θρύλος της Liverpool ο Henderson»

Klopp και Henderson σε χαριτωμένο στιγμιότυπο μετά τη λήξη του αγώνα.

Δέκα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την έλευση του Jordan Henderson στην Liverpool, με τον Jürgen Klopp να αποθεώνει τον αρχηγό των Reds, τονίζοντας πως είναι θρύλος για την ομάδα.

Ο Hendo υπέγραψε στη Liverpool σαν σήμερα το 2011 με μεταγραφή από την Sunderland και κατάφερε να γίνει αρχηγός της και να την οδηγήσει σε τεράστιες επιτυχίες τα τελευταία χρόνια.

Στο ντοκιμαντέρ του LFCTV για τον Henderson, ο Jürgen Klopp αναφέρει:

“ Είναι κάτι σπουδαίο. ”

“ Είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως είναι και θα είναι για πάντα ένας θρύλος της Liverpool. Είμαι περήφανος για εκείνον. ”

“ Η ιστορία μας είναι λίγο πολύ η ιστορία του Hendo. Μπορείτε να δείτε πόσο χαρούμενοι ήταν όλοι για εκείνον όταν το κερδίσαμε (το Uefa Champions League) και όλοι ήθελαν να σηκώσει εκείνος το τρόπαιο. ”

“ Αυτό είναι ένα τεράστιο σημάδι από την ομάδα, το οποίο δεν συναντάς συχνά. Κατά πάσα πιθανότητα οι παίκτες σέβονται τον αρχηγό τους, αυτό γίνεται τις περισσότερες φορές θα έλεγα, αλλά δεν λαμβάνουν όλοι σεβασμό και αγάπη! ” Σημείωσε ο Jürgen Klopp.

Το ντοκιμαντέρ των Reds για τον αρχηγό τους, Henderson: The Making of  a Champion θα προβληθεί απόψε το βράδυ στις 21:00 ώρα Ελλάδος αποκλειστικά στο LFCTV.

Θρύλος της Liverpool ο Jordan Henderson.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com