Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Phillips: «Ακόμη δεν έχετε δει τίποτα από τον Thiago»

Phillips: «Ακόμη δεν έχετε δει τίποτα από τον Thiago»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Nat Phillips για τον Thiago Alcantara στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Liverpool Echo, χαρακτηρίζοντας τον διεθνή μέσο ως έναν απίστευτο ποδοσφαιριστή.

Ο διεθνής Ισπανός αποκτήθηκε από την Bayern Munich τον περασμένο Σεπτέμβριο και μπόρεσε στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν να δείξει τι θα δώσει του χρόνου στους Reds.

Ο στόπερ είχε να πει για τον Thiago:

“ Είναι απίστευτος. Η τεχνική που διαθέτει και η γνώση του για το ποδόσφαιρο. Γνωρίζει πάντοτε τι συμβαίνει στα τετραγωνικά μέτρα γύρω του. ”

“ Είναι πολύ καλός και στα τάκλιν και μου αρέσει ο τρόπος που μπαίνει στις φάσεις, μου αρέσει αυτό το σημείο του παιχνιδιού του. ”

“ Στην αρχή της σεζόν μερικοί αμφέβαλλαν ή δεν ήταν σίγουροι για εκείνον. Εμείς όμως προπονούμασταν καθημερινά μαζί του και γνωρίζαμε από όσα βλέπαμε στις προπονήσεις και από όσα είχε καταφέρει προηγουμένως στο χώρο του ποδοσφαίρου, πως δεν έπρεπε να ανησυχεί κανένας για εκείνον. ” Είπε ο Nat Phillips.

“ Δεν έχετε δει τίποτα ακόμη. Υπήρξαν μερικά πράγματα που μας προσέφερε στους αγώνες, αφού τα είχε δοκιμάσει στις προπονήσεις. ”

“ Σε κάτι τέτοιες στιγμές, γνωρίζεις πως αυτός ο τύπος είναι ένας σοβαρός παίκτης. Είμαι περήφανος που έχω μοιραστεί το ίδιο γήπεδο μαζί του και κάτι, το οποίο θα μπορώ να αναπολώ στο μέλλον, γιατί είναι ένας απίστευτος παίκτης. ”

Δείχνει την ποιότητα του ο Thiago Alcantara.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com