Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Φιλικό με τους Rangers του Gerrard στο Anfield

Φιλικό με τους Rangers του Gerrard στο Anfield

Τα καλοκαιρινά της φιλικά προγραμματίζει η Liverpool και ένα εξ’ αυτών αναμένεται να είναι κόντρα στους Rangers του Steven Gerrard στο Anfield στις αρχές Αυγούστου, πριν την έναρξη της νέας Premier League.

Οι Rangers κατέκτησαν το πρωτάθλημα Σκωτίας την σεζόν που μας πέρασε και θα δώσουν μάχη για την είσοδο τους στους ομίλους του επόμενου Uefa Champions League της επόμενης σεζόν.

Η καλοκαιρινή προετοιμασία της Liverpool θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα, με την πρώτη συνάντηση να είναι προγραμματισμένη για τις 12 Ιουλίου στο The AXA Training Centre. Στη συνέχεια η ομάδα θα αναχωρήσει για την Γαλλία ή την Αυστρία, αν οι χώρες δεν βρίσκονται στην κόκκινη λίστα του Ηνωμένου Βασιλείου.

Οι Reds αναμένεται να δώσουν μια σειρά από φιλικούς, τους περισσότερους εκτός Αγγλικών συνόρων και κατά πάσα πιθανότητα θα κλείσουν το πρόγραμμα των φιλικών αναμετρήσεων τους, με την επιστροφή του Captain Fantastic στο Anfield.

Ο Steven Gerrard αποχώρησε από την Liverpool το 2015 και έχει επιστρέψει στο θρυλικό γήπεδο των Reds μόνο για αγώνες παλαιμάχων, όπως εκείνος που έλαβε χώρα τον Μάρτιο του 2019.

Στο φιλικό του Αυγούστου είναι δεδομένο πως θα υπάρχει κόσμος στις εξέδρες του Anfield, με το ενδεχόμενο να δούμε γεμάτο το γήπεδο για πρώτη φορά, μετά τον Μάρτιο του 2020, να συγκεντρώνει ορισμένες πιθανότητες.

Ο Steven Gerrard κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Σκωτία.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com