Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Κοντά σε συμφωνία με Adrian για νέο συμβόλαιο»

«Κοντά σε συμφωνία με Adrian για νέο συμβόλαιο»

Η Liverpool βρίσκεται σε συμφωνία με τον Adrian για ανανέωση του συμβολαίου του για έναν χρόνο, σύμφωνα με τον Simon Jones της Daily Mail.

Είναι αλήθεια πως οι Reds είχαν κάνει πρόταση ανανέωσης στον έμπειρο Ισπανό, με τις δύο πλευρές να διαπραγματεύονται τις τελευταίες εβδομάδες.

Η συμφωνία φαίνεται πως βρίσκεται πλέον αρκετά κοντά και ο 34χρονος είναι έτοιμος να παρεμείνει για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στο Anfield, αποτελώντας το Νο2 της Liverpool για την θέση του τερματοφύλακα, πίσω από τον Alisson Becker.

Ο Adrian έκανε τις σκέψεις του περί επιστροφής στην Ισπανίας (ίσως στην Real Betis) όμως όπως όλα δείχνουν, το πιθανότερο είναι να παραμείνει στο Νησί για μια ακόμη σεζόν.

Τα τελευταία δύο χρόνια ο πρώην keeper της West Ham πραγματοποίησε συνολικά 24 εμφανίσεις με την Liverpool, πριν να χάσει την θέση του δεύτερου τερματοφύλακα από τον Kelleher, ο οποίος αποτελεί το back up της ομάδας για την θέση 1 από τον περασμένο Δεκέμβριο.

Η τελευταία εμφάνιση του Adrian ήρθε στο διπλό με 0-2 στην έδρα της Sheffield United τον Φεβρουάριο.

Ο Simon Jones στο ρεπορτάζ του προσθέτει πως το πλάνο των Reds, είναι να παραχωρηθεί δανεικός ο Caoimhin Kelleher, ώστε να αποκομίσει σημαντικές εμπειρίες και να επιστρέψει του χρόνου στην Liverpool, σαφώς πιο έτοιμος και πιο έμπειρος.

Προς παραμονή ο Adrian.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com