Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wijnaldum: «Έπαιξε και η ομάδα τον ρόλο της στην αποχώρηση μου»

Wijnaldum: «Έπαιξε και η ομάδα τον ρόλο της στην αποχώρηση μου»

Στην εθνική Ολλανδίας εντάχθηκε ο Gini Wijnaldum ενόψει των φιλικών αναμετρήσεων και του EURO, παραχωρώντας μάλιστα και μια συνέντευξη στο ESPN, στην οποία φυσικά μίλησε για το μέλλον και την αποχώρηση του από το Anfield.

Ο έμπειρος μέσος αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Barcelona και να ανακοινωθεί από τον Καταλανικό σύλλογο.

Ο Ολλανδός ρωτήθηκε για την μεταγραφή του στην Barcelona:

“ Δεν μπορείτε με συγχαρείτε ακόμη. Δεν μπορώ να πω κάτι για αυτό. Δεν έχει τελειώσει ακόμη, οπότε δεν υπάρχουν νέα. Θα το δούμε. ”

“ Είμαι ακόμη απασχολημένος, αποχαιρετώντας την Liverpool. Τα συναισθήματα μου παραμένουν έντονα, καθώς δεν είχαν πολλοί παίκτες έναν τέτοιο αποχαιρετισμό. ”

“ Τον λόγο που έφυγα, θα τον ακούσετε ξανά. Θα αποκαλυφθεί. Η ομάδα έπαιξε επίσης τον ρόλο της στην αποχώρηση μου. ”

“ Διαβάζω στα media τα όσα συμβαίνουν μεταξύ της Barcelona και του Koeman. Είναι δύσκολο να κρίνω. Δεν συμμετέχω εγώ σε αυτές τις συζητήσεις. Νομίζω όμως πως είναι κρίμα να αποκαλύπτονται με τέτοιον τρόπο αυτά τα πράγματα δημοσίως. ” Είπε ο Wijnaldum.

“ Θα ήθελα να έβλεπα τους συλλόγους και τους προπονητές να λύνουν τα προβλήματα με διαφορετικό τρόπο. Όχι απαραίτητα στη συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά γενικότερα. Είναι όμως μια δύσκολη κατάσταση. ”

O Gini Wijnaldum αγκαλιάζεται από τον Jurgen Klopp, μετά την αλλαγή πού σήμανε το τέλος της καριέρας του στη Liverpool.
O Gini Wijnaldum αγκαλιάζεται από τον Jurgen Klopp, μετά την αλλαγή πού σήμανε το τέλος της καριέρας του στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com