Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για την μεταγραφή του Konate

Ο Klopp για την μεταγραφή του Konate

Την μεταγραφή του Ibrahima Konate από την RB Leipzig ολοκλήρωσε σήμερα το μεσημέρι η Liverpool, με τον Jürgen Klopp να εξηγεί με δηλώσεις του γιατί η ομάδα κατέληξε στη λύση του Γάλλου στόπερ.

Ο αμυντικός θα ενταχθεί επίσημα στην Liverpool από την 1η Ιουλίου, έχοντας υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2026.

Ο Jürgen Klopp είχε να πει για τον Konate:

“ Είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να προσθέσουμε έναν παίκτη της ποιότητας του Ibrahima στην ομάδα μας. Είναι κάποιος που θαύμαζα εδώ και πολύ καιρό, από τότε που συνειδητοποίησα για πρώτη φορά τις δυνατότητές του όταν ήταν στη Sochaux. ”

“ Μετά τα προβλήματα που είχαμε με τους τραυματισμούς στο κέντρο της άμυνας την περασμένη σεζόν, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ήταν σαφές ότι ήταν ένας τομέας της ομάδας που έπρεπε να ενισχυθούμε – αλλά πρέπει πρώτα να πω ότι η δουλειά των Nat, Rhys και Ozan ήταν απίστευτη. Απίστευτη πραγματικά. ”

“ Με τον Ibrahima αποκτούμε έναν παίκτη που θα προσθέσει περισσότερη ποιότητα στην ποιότητα που έχουμε ήδη εδώ. Τα φυσικά του χαρακτηριστικά είναι πολύ εντυπωσιακά. είναι γρήγορος, είναι πολύ δυνατός και κυριαρχεί στον αέρα. ”

“ Έρχεται σε εμάς αφού έπαιξε περισσότερες από 90 φορές για την Leipzig στη Bundesliga και το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Είμαι βέβαιος ότι αυτός ο αριθμός θα ήταν μεγαλύτερος αν δεν τραυματισμούς, αλλά ακόμα κι αυτό σημαίνει ότι έχει ήδη εμπειρία και ξέρει τι χρειάζεται για να ανταγωνιστεί σε εξαιρετικά δύσκολους αγώνες.

“ Έπαιξε επίσης για μια ομάδα στο Champions League σε αγώνες υψηλής πίεσης, οι οποίοι έχουν παρόμοιο ποδοσφαιρικό όραμα με τους εαυτούς μας. ”

“ Είμαι βέβαιος ότι υπογράφουμε έναν παίκτη που μπορεί να παίξει για εμάς αμέσως, αλλά παραμένει ένα αγόρι 22 ετών που έχει περιθώριο να βελτιωθεί λόγω των τεράστιων δυνατοτήτων του. Ξέρω ότι είναι πρόθυμος να συνεργαστεί μαζί μας για να γίνει ακόμα καλύτερος παίκτης. ” Είπε ο Klopp.

“ Για μένα, αυτό είναι πραγματικά συναρπαστικό γιατί έχω δει πόσο καλός είναι ήδη και ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του όταν θα έρθει μαζί μας στην προετοιμασία. ”

Υπέγραψε ο Konate.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com