Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > BREAKING: Ανακοινώθηκε ο Konate!

BREAKING: Ανακοινώθηκε ο Konate!

Την συμφωνία της με την RB Leipzig για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού, Ibrahima Konate ανακοίνωσε σήμερα το μεσημέρι η Liverpool!

Οι Reds πλήρωσαν την ρήτρα του Γάλλου στην Leipzig, ύψους £36 εκατομμυρίων και ανακοίνωσαν την απόκτηση του.

Ο στόπερ θα ενταχθεί και επίσημα στο ρόστερ της ομάδας του Jürgen Klopp από την 1η Ιουλίου και θα αποτελέσει μια αξιόπιστη και ποιοτική λύση στο κέντρο της Κόκκινης άμυνας.

Ο Konate πραγματοποίησε συνολικά 95 εμφανίσεις σε τέσσερις σεζόν με την RB Leipzig και είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, με την μεταγραφή στη Liverpool.

Ο αμυντικός δήλωσε σχετικά με την μεταγραφή του στη Liverpool: 

“ Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ σε ένα τόσο τεράστιο club όπως η Liverpool. ”

“ Είναι μια πραγματικά συναρπαστική στιγμή για μένα και την οικογένειά μου και ανυπομονώ πραγματικά να συναντήσω τους νέους συμπαίκτες μου, το προσωπικό και να ξεκινήσω αυτό το νέο κεφάλαιο. ”

“ Αυτή τη στιγμή, η εστίασή μου είναι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21 με τη Γαλλία, αλλά μετά από αυτή τη διοργάνωση ξέρω ότι θα ενταχθώ σε μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο και αυτό μου δίνει ένα μεγάλο συναίσθημα. ”

“ Έχω δουλέψει πολύ σκληρά για πολλά χρόνια για να φτάσω σε αυτό το σημείο, αλλά θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους στην RB Leipzig και σε όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα εκεί – τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου, το προσωπικό και ειδικά τον κόσμο. ”

“ Η υποστήριξή σας με βοήθησε να μεγαλώσω κατά τη διάρκεια της παρουσίας μου εκεί και να γίνω όχι μόνο καλύτερος παίκτης, αλλά και καλύτερος άνθρωπος και θα είμαι πάντα ευγνώμων για αυτό. ”

Παίκτης της Liverpool ο Konate.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com