Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Southgate: «Πολύ καλές οι εμφανίσεις του Trent»

Southgate: «Πολύ καλές οι εμφανίσεις του Trent»

Για τον Trent Alexander-Arnold μίλησε ο προπονητής της εθνικής Αγγλίας, Gareth Southgate τονίζοντας πως ο αμυντικός της Liverpool παραμένει εντός της μάχης για μια θέση στο EURO.

Ο Trent Alexander-Arnold συμπεριλήφθηκε στην αρχική 33αδα των Τριών Λιονταριών και μένει να δούμε αν θα έχει θέση και στην 26αδα που θα πάει στο EURO.

Ο Gareth Southgate συγκεκριμένα ανέφερε για τον Alexander-Arnold:

“ Τα πράγματα δεν είναι απλά. Όλοι βλέπουν ότι έχουμε τέσσερα δεξιά back. Χρειαζόμαστε ευστροφία και ανταγωνισμό για τις θέσεις, κάτι το οποίο παραμένει αβέβαιο λόγω των τραυματισμών. Ο Trent είναι για τα καλά μέσα στη μάχη. ”

“ Ο κόσμος νομίζει πως πιστεύω ότι ο Trent δεν είναι καλός ποδοσφαιριστής. Αυτό όμως δεν ισχύει. Είχε δεχθεί κάποια κριτική και εγώ ένιωσα πως έπρεπε να επικοινωνώ μαζί του, περισσότερο από ότι με κάθε άλλον παίκτη τους τελευταίους μήνες. ”

“ Θεωρώ πως οι εμφανίσεις του είναι πολύ καλές. Έχω μείνει λίγο έκπληκτος από μερικά πράγματα που έχουν γραφτεί, γιατί πολύ απλά ο κόσμος δεν γνωρίζει τι συζητήσεις έχουν υπάρξει μεταξύ μας. ” Εξήγησε ο Gareth Southgate.

“ Δίνω όμως τα εύσημα στον Trent που το έχει κρατήσει αυτό (τις μεταξύ τους συζητήσεις) για τον εαυτό του. ”

Θα παλέψει για μια θέση στο EURO ο Trent Alexander-Arnold.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com