Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στις 12 Ιουλίου ξεκινά η pre-season των Reds

Στις 12 Ιουλίου ξεκινά η pre-season των Reds

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε την σεζόν 2020-21 χθες η Liverpool, καθώς επικράτησε με 2-0 της Crystal Palace, κλείνοντας την σεζόν με 5 συνεχόμενες νίκες, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση, πίσω από την Manchester City και την Manchester United και παίρνοντας την πρόκριση για το επόμενο Uefa Champions League.

Μάλιστα, οι Reds έχουν ήδη κάνει τα πλάνα τους για την επόμενη σεζόν και αναμένεται να επιστρέψουν στο The AXA Training Centre στις 12 Ιουλίου για την έναρξη της καλοκαιρινής τους pre-season, μια ημέρα μετά τον τελικό του EURO.

Οι αρχικές προπονήσεις θα λάβουν χώρα στο Kirkby και στη συνέχεια η ομάδα του Jürgen Klopp θα αναχωρήσει από την Αγγλία και θα επισκεφθεί την Γαλλία και πιθανότατα την Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Η ομάδα θα δώσει ορισμένα φιλικά προετοιμασίας επί Ευρωπαϊκού εδάφους και ένα στο Anfield, στο οποίο όμως τελικά δεν θα είναι αντίπαλος η Manchester United.

Υπήρξαν συζητήσεις μεταξύ των Reds και των Red Devils για την διοργάνωση δύο φιλικών παιχνιδιών, όμως φαίνεται πως το συγκεκριμένο σχέδιο δεν θα προχωρήσει, για να μην υπάρξουν νέες διαμαρτυρίες και νέα επεισόδια από τους οπαδούς της Manchester United.

Το πρόγραμμα των καλοκαιρινών φιλικών της Liverpool θα ανακοινωθεί μέσα στο επόμενο διάστημα.

Προετοιμασία με επιστροφές για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com