Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wijnaldum: «Αγαπώ την ομάδα και θα είμαι οπαδός της για πάντα»

Wijnaldum: «Αγαπώ την ομάδα και θα είμαι οπαδός της για πάντα»

Μετά τις δηλώσεις του στο Sky Sports, o Gini Wijnaldum παραχώρησε μία κανονική συνέντευξη στο site της Liverpool μετά την επιβεβαίωση της αποχώρησής του.

Ο Ολλανδός δήλωσε οπαδός της Liverpool και ευτυχισμένος πού την εκπροσώπησε για 5 χρόνια, ενώ έδωσε μία πολύ ωραία απάντηση στην ερώτηση πού αφορούσε το ποια στιγμή από αυτά τα 5 του χρόνια στο Anfield κρατάει περισσότερο.

Ας πάρουμε τις απαντήσεις του με τη σειρά:

  • Για τα συναισθήματά του:

«Είμαι χαρούμενος φυσικά, γιατί προκριθήκαμε ξανά στο Champions League. Νομίζω ότι αν γυρίσουμε μερικές βδομάδες πίσω, κανένας δε θεωρούσε δυνατό να προκριθούμε ξανά στο Champions League. Οπότε είμαι πολύ χαρούμενος πού το γυρίσαμε και προκριθήκαμε. Νομίζω ότι το κλαμπ το αξίζει, οι οπαδοί το αξίζουν – και οι παίκτες επίσης. Από την άλλη πλευρά όμως, είναι λυπηρό πού φαίνεται ότι αυτό θα είναι το τελευταίο μου παιχνίδι. Η περίοδός μου στη Liverpool θα τελειώσει.»

  • Για το αν μετανιώνει για κάτι:

«Το μόνο πού μετανιώνω είναι μάλλον ότι δεν ήταν δυνατό να φύγω με έναν τίτλο ή ένα τρόπαιο. Αυτό θα ήταν πολύ ωραίο για μένα, για τους οπαδούς, για όλους. Όμως όλοι ξέρουν τις περιστάσεις πού αντιμετωπίσαμε μέσα στη σεζόν. Αν κοιτάξεις όμως πώς το γυρίσαμε, πριν λίγες βδομάδες θεωρώ ότι πολύ λίγοι άνθρωποι πίστευαν ότι μπορούμε να τερματίσουμε τρίτοι και να προκριθούμε στο Champions League. Είμαι χαρούμενος πού τα καταφέραμε, και πού αφήνω την ομάδα σε ένα καλό σημείο.»

  • Για τη στιγμή πού θυμάται περισσότερο από την πορεία του στη Liverpool:

«Νομίζω ότι όλοι θα σκεφτούν το παιχνίδι με τη Barca, όμως για μένα είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό. Αγαπώ το ποδόσφαιρο, αγαπώ πολύ αυτή την ομάδα. Η σχέση πού σαν παίκτης έχεις με το κλαμπ, την ομάδα, το τεχνικό προσωπικό, τους ανθρώπους πού δουλεύουν στο προπονητικό κέντρο, όλα αυτά για μένα είναι πιο σημαντικά από όλα τα πράγματα πού είχα δίπλα σε αυτό (σ.σ. από κάθε συγκεκριμένο, μεμονωμένο επίτευγμα). Τα τρόπαια και όλα αυτά ήταν ωραία, όμως το συναίσθημα πού είχα – τώρα πού σκέφτομαι όλα αυτά τα πράγματα πού μόλις ανέφερα, είναι απίστευτο. Γι’ αυτό ήμουν τόσο χαρούμενος και ικανοποιημένος όταν η κυβέρνηση επέτρεψε σε 10.000 οπαδούς να μπουν στο γήπεδο, γιατί αυτό είναι πολύ ξεχωριστό.»

«Όταν ο κόσμος με ρωτάει ‘πώς είναι να παίζεις για τους οπαδούς της Liverpool στο Αnfield;’, μου είναι δύσκολο να το περιγράψω, γιατί δε μπορώ να βρω τις σωστές λέξεις. Λέω απλά ‘είναι κάτι πού πρέπει να νιώσεις’. Το να πηγαίνεις στο Melwood και τώρα στο Kirkby, είναι κάτι πού πρέπει να νιώσεις, κάτι πού πρέπει να δεις σαν παίκτης. Για μένα αυτό είναι το πράγμα πού θα έχω περισσότερο στην καρδιά μου. Και φυσικά όλα τα επιπλέον πράγματα – το Champions League, το πρωτάθλημα, πού ήταν απίστευτο, ειδικά γιατί το κλαμπ έπρεπε να περιμένει 30 χρόνια. Δυστυχώς, δε μπορέσαμε να τον πανηγυρίσουμε μαζί με τους οπαδούς.»

  • Η τελευταία ερώτηση πού έγινε στον Gini Wijnaldum αφορούσε το αν θα επιστρέψει στο Anfield για να παρακολουθήσει κάποιο (ή κάποια) παιχνίδι της Liverpool σαν οπαδός:

«Αν είναι δυνατό, θα μού άρεσε πολύ να επιστρέψω. Το συναίσθημα πού έχω, το συναίσθημα πού έχει η οικογένειά μου για αυτό το κλαμπ, είναι μόνο καλά πράγματα. Ελπίζω να είναι δυνατό να επιστρέψω για να παρακολουθήσω ένα  παιχνίδι και να υποστηρίξω τη Liverpool, γιατί θα είμαι οπαδός της Liverpool για πάντα.»

O Gini Wijnaldum κατά τη διάρκεια του pasillo προς τιμήν του.
O Gini Wijnaldum κατά τη διάρκεια του pasillo προς τιμήν του.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com