Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Rodgers: «Eμείς θα φταίμε αν χάσουμε την τετράδα»

Rodgers: «Eμείς θα φταίμε αν χάσουμε την τετράδα»

Ειλικρινής και με μία σχετική αισιοδοξία παρουσιάστηκε ο Brendan Rodgers στις πρώτες δηλώσεις του μετά την πτώση της Leicester από την τετράδα.

Ο πρώην προπονητής της Liverpool και νυν των Αλεπούδων είδε την ομάδα του να χάνει -προς το παρόν- την πρόκριση για το Champions League μετά την ήττα της από την Chelsea στον «τελικό» του Stamford Bridge και το διπλό των Reds στο Turf Moor, και πλέον, εκτός από νίκη επί της Tottenham, ευελπιστεί και σε γκέλες της ομάδας μας ή της Chelsea εναντίον των Crystal Palace και Aston Villa αντίστοιχα, ή έστω σε μία συντριπτικά ευρύτερη νίκη των Foxes επί των Spurs σε σχέση με αυτή της Liverpool επί της ομάδας του Roy Hodgson.

Ο Brendan παραχώρησε χθες την τελευταία του συνέντευξη τύπου για φέτος, λέγοντας τα εξής σχετικά με τη μάχη της τετράδας:

«Δε θεωρώ ότι έχει τελειώσει ακόμα. Έχω αυτή την αισιοδοξία.»

«Αν κάνουμε τη δουλειά μας, δε μπορούμε να κάνουμε κάτι περισσότερο.»

«Αυτό πού δε θέλουμε είναι να είναι ανοιχτή για μας η πόρτα και να μην την περάσουμε. Οπότε χρειαζόμαστε να πάρουμε τη νίκη, και μετά να δούμε πού θα μας βγάλει.»

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα είναι απογοητευτικό (να χάσει η Leicester το Champions League), δε μπορούμε να το κρύψουμε αυτό.»

«Δε θα ρίξουμε σε κανέναν την ευθύνη. Την αναλαμβάνουμε οι ίδιοι», παραδέχτηκε ο Rodgers, συνεχίζοντας:

«Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Θα επιστρέψουμε με ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο την επόμενη σεζόν αν δεν τα καταφέρουμε.»

«Μπορούμε να ελέγξουμε μόνο όσα κάνουμε. Η Chelsea και η Liverpool έχουν ταλαντούχους παίκτες, όμως δε μπορούμε να ελέγξουμε καθόλου τα παιχνίδια τους.»

O Rodgers στην ήττα της ομάδας του στο Anfield τον Νοέμβριο.
O Rodgers στην ήττα της ομάδας του στο Anfield τον Νοέμβριο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com