Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Μετά την Palace θα αποφασίσουμε για τον Kabak»

Klopp: «Μετά την Palace θα αποφασίσουμε για τον Kabak»

Την επιθυμία του να παραμείνει στη Liverpool εξέφρασε χθες ο Ozan Kabak με δηλώσεις του και σήμερα ρωτήθηκε για το μέλλον του Τούρκου, ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις που παραχώρησε ενόψει της αυριανής αναμέτρησης κόντρα στη Crystal Palace.

Ο τεχνικος των Reds αναφορικά με το μέλλον του αμυντικού είπε:

“ Ο Ozan είναι απίστευτος, έχει κάνει μια σπουδαία δουλειά. Μην ξεχνάτε πως είναι ένα νέο παιδί, με εμπειρία. ”

“ Έχει αγωνιστεί ήδη σε διαφορετικές ομάδες. Πήγε νωρίς στην Γερμανία από την Τουρκία και έπαιξε σε δύο μεγάλες Γερμανικές ομάδες. Αντιμετώπισε δύσκολες καταστάσεις, για τις οποίες δεν έφταιγε φυσικά. Μπορούσαμε να το δούμε αυτό, όταν ήρθε εδώ. ”

“ Ναι, του πήρε λίγο χρόνο να προσαρμοστεί, όμως έπειτα έκανε μερικά σούπερ πράγματα για εμάς. Δεν ξέρω πόσα παιχνίδια έχουν περάσει από τότε, αλλά κόντρα στην Leipzig για το Champions League ήταν απίστευτος και όλοι γνωρίζουμε πόσο καλή ομάδα, είναι η Leipzig. ”

“ Για το μέλλον του θα μιλήσουμε αργότερα. Το μέλλον του θα αποφασιστεί μετά το τελευταίο παιχνίδι (το αυριανό κόντρα στην Crystal Palace). ” Είπε ο Jürgen Klopp.

“ Εννοείται πως υπάρχει αρκετός χρόνος για αυτό (για τις συζητήσεις), οπότε δεν υπάρχει λόγος να πούμε κάτι άλλο για το θέμα. ”

Αποφασίζει για τον Ozan Kabak η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com