Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ζήτησε να φύγει από την Brighton ο Bissouma»

«Ζήτησε να φύγει από την Brighton ο Bissouma»

Έτοιμος να αποχωρήσει από την Brighton του Graham Potter δείχνει να είναι ο μεταγραφικός στόχος της Liverpool, Yves Bissouma καθώς σύμφωνα με τους Times ζήτησε από την διοίκηση των Seagulls να πάρει μεταγραφή το φετινό καλοκαίρι.

Ο 24χρονος πραγματοποιεί μια πολύ σεζόν με την Brighton στην Premier League, έχοντας 33 εμφανίσεις και ένα γκολ και δείχνει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, υπογράφοντας σε μια ομάδα με υψηλότερους στόχους.

Οι Reds είναι από τις ομάδες που κοιτάζουν από πέρυσι την περίπτωση του, ενώ το ίδιο ισχύει και για τις Manchester City & Arsenal.

Φημολογείται πως ο Jürgen Klopp σκανάρει τον χαρακτήρα του μέσου, τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου, ώστε να αποκτήσει μια ξεκάθαρη άποψη και να βεβαιωθεί ταιριάζει στην ομάδα και στα δικά του «θέλω».

Η Brighton φέρεται να τον κοστολογεί στα €40 εκατομμύρια, ενώ ο ίδιος σύμφωνα με τους Times θα ήθελε να μετακινηθεί σε ομάδα που αγωνίζεται στο Uefa Champions League.

Οι Reds αυτή τη στιγμή δεν βρίσκονται σε θέση που οδηγεί στο Uefa Champions League της επόμενης σεζόν, όμως είναι πιθανό να καταφέρουν τελικά να αγωνιστούν στην κορυφαία Ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, αν κάνουν το 4 στα 4 και εκμεταλλευτούν τυχόν απώλειες τις Leicester.

Αρέσει στη Liverpool ο Bissouma της Brighton.

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com