Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η PL θεσπίσε νέους κανονισμούς για να αποτρέψει μελλοντικές Super League

Η PL θεσπίσε νέους κανονισμούς για να αποτρέψει μελλοντικές Super League

Τις κινήσεις της κάνει η Premier League, προκειμένου να προλάβει τις πιθανές μελλοντικές προθέσεις των ομάδων της για δημουργία νέων European Super League.

Το Big Six του Νησιού ανακοίνωσε πριν από 16 μέρες την συμμετοχή του στο project της Super League, το οποίο όμως ναυάγησε 48 ώρες αργότερα.

Η Premier League ανακοίνωσε μια νέα νέων μέτρων την Δευτέρα, συμπεριλαμβανομένων και συγκεκριμένων κανονισμών, με τους οποίους θα πρέπει να συμφωνήσουν και οι 20 ιδιοκτήτες των ομάδων του πρωταθλήματος.

Η Premier League συγκεκριμένα αναφέρει στην ανακοίνωση της:

“ Οι ενέργειες μερικών συλλόγων δεν επιτρέπεται να δημιουργήσουν τέτοια διαίρεση και αναστάτωση. ”

“ Είμαστε αποφασισμένοι να αποδείξουμε την αλήθεια, τι συνέβη και να θέσουμε αυτούς τους συλλόγους υπόλογους για τις αποφάσεις και τις ενέργειές τους. Εμείς και η FA επιδιώκουμε αυτούς τους στόχους γρήγορα και κατάλληλα, σε συνεννόηση με τους οπαδούς και την κυβέρνηση. ”

“ Η Premier League, υποστηριζόμενη από το FA, κάνει τις ακόλουθες ενέργειες για να προστατεύσει το παιχνίδι μας, τους συλλόγους μας και τους οπαδούς τους από περαιτέρω αναστάτωση και αβεβαιότητα. ”

“ Πρόσθετοι κανόνες και κανονισμοί θεσπίστηκαν,  για να διασφαλιστεί η προστασία των αρχών της PL και του ανοικτού ανταγωνισμού, ένας νέος Χάρτης Ιδιοκτητών στον οποίο θα πρέπει να εγγραφούν όλοι οι ιδιοκτήτες των ομάδων, δεσμεύοντάς τους να ακολουθήσουν τις βασικές αρχές της Premier League, ενώ αν υπάρξουν παραβιάσεις αυτών των κανόνων και του Χάρτη θα υπόκεινται σε σημαντικές κυρώσεις. ”

“ Και ζητάμε την υποστήριξη της κυβέρνησης για τη θέσπιση κατάλληλης νομοθεσίας για την προστασία της ανοικτής πυραμίδας του ποδοσφαίρου, των αρχών της αθλητικής αξίας και της ακεραιότητας της ποδοσφαιρικής κοινότητας. ”

Η Premier League έκανε τις κινήσεις της.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com