Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ξεκίνησε βασικός μετά από 6 μήνες ο Glatzel

Ξεκίνησε βασικός μετά από 6 μήνες ο Glatzel

Ο Paul Glatzel ξεκίνησε βασικός μετά από έξι ολόκληρους μήνες στην χθεσινή ισοπαλία της Undee 23 της Liverpool με την αντίστοιχη ομάδας της Leicester για την Premier League 2.

Ο Γερμανός επιθετικός είχε τραυματιστεί σοβαρά στο γόνατο τον περασμένο Δεκέμβρη σε αγώνα κόντρα στη Southampton και είχε πολύ θετική απόδοση στην αναμέτρηση εναντίον της Leicester.

Οι νεαροί Reds έμειναν με 9 παίκτες όμως κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας με σκορ 2-2 κόντρα στους Foxes.

Ο Glatzel ξεκίνησε στην Κόκκινη επίθεση μαζί με τους Woodburn, Longstaff και Fidel O’Rourke, όμως το ξεκίνημα του αγώνα δεν ήταν καθόλου ιδανικό, καθώς ο Morgan Boyes αποβλήθηκε μόλις στο όγδοο λεπτό της αναμέτρησης με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Η αποβολή έκανε τον Barry Lewtas να αλλάξει τον σχηματισμό της ομάδας του, τοποθετώντας τον Glatzel στα άκρα. Του βγήκε όμως σε καλό, αφού ο 20χρονος έδωσε λίγα λεπτά αργότερα την ασίστ για το τέρμα του Leighton Clarkson.

Η Leicester κατάφερε όμως να βρει την ισοφάριση πριν το τέλος του πρώτου μέρους με το τέρμα του Kasey McAteer. Το ισόπαλο σκορ έμεινε μόνο για ένα λεπτό, καθώς δευτερόλεπτα αργότερα οι Reds κέρδισαν πέναλτι για ανατροπή του Paul Glatzel, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ben Woodburn.

Στην επανάληψη, η Leicester ισοφάρισε ξανά, και πάλι με τον McAteer στο 65ο λεπτό, το οποίο ήταν το τελικό σκορ της αναμέτρησης, αλλά όχι το τελευταίο αξιοσημείωτο γεγονός, καθώς η Liverpool έμεινε με 9 παίκτες στις καθυστερήσεις, λόγω αποβολής του Tyler Morton με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ο οποίος είχε πάρει την θέση του Glatzel στο 80′.

Η σύνθεση της U23:

Ojrzynski, Gallacher, Boyes, Clayton, Beck, Clarkson, Dixon-Bonner, Woodburn, Longstaff (Savage 71′), Glatzel (Morton 68′), O’Rourke (Hardy 80′).

Ο Woodburn σκόραρε με εκτέλεση πέναλτι.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com