Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wilson: «Νιώθω πως είμαι αρκετά καλός για την Liverpool»

Wilson: «Νιώθω πως είμαι αρκετά καλός για την Liverpool»

Ο Harry Wilson δήλωσε αισθάνεται έτοιμος για να μείνει στο ρόστερ της Liverpool, μετά το καταπληκτικό hat trick που σημείωσε το απόγευμα του Σαββάτου εναντίον της Birmingham, με τη φανέλα της Cardiff.

Ο Ουαλός εξτρέμ έφτασε τα 7 φετινά γκολ, έχοντας μοιράσει και 12 ασίστ στο φετινό πρωτάθλημα της Championship.

Μετά τον αγώνα με την Birmingham, ρωτήθηκε για την προοπτική της Liverpool και για το μέλλον του:

“ Νιώθω πως είμαι αρκετά καλός για να έχω μια θέση στο ρόστερ της ομάδας (Liverpool). Μου αρέσει να σκέφτομαι πως μπορώ να πάω εκεί και να προσθέσω κάτι το διαφορετικό. ”

“ Ο στόχος μου πάντα ήταν να καταφέρω να έχω μια θέση στο ρόστερ της Liverpool και να παίξω για την ομάδα, στην οποία βρίσκομαι από τότε που ήμουν οχτώ. Γνωρίζετε όμως τι ποιότητα διαθέτει η Liverpool και ποια είναι η περίφημη επιθετική της τριάδα. ”

“ Πάντα πίστευα στις δυνατότητες μου και πως μπορώ να συνεργαστώ με τους άλλους παίκτες της ομάδας. Θεωρώ πως εκείνοι θα μπορούσαν να με βοηθήσουν κατά τη διάρκεια του αγώνα. ”

“ Δεν είναι όμως στο χέρι μου. Τις αποφάσεις αυτές τις παίρνει ο προπονητής. Εγώ είμαι επικεντρωμένος στο να τελειώσω την σεζόν με την Cardiff και να παίξω στο Euro με την Ουαλία. ” Είπε ο Wilson.

“ Είμαι αποφασισμένος να κάνω ένα καλό τουρνουά και αν δεν παίξω στη Liverpool την επόμενη σεζόν, τότε θα πάρω μεταγραφή. Νιώθω πως αξίζω να παίζω στο υψηλότερο επίπεδο που μπορώ. ”

Θέλει την ευκαιρία του ο Harry Wilson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com