Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Σπουδαία διοργάνωση το Europa League»

Klopp: «Σπουδαία διοργάνωση το Europa League»

Στην έκτη θέση της Premier League παραμένει η Liverpool, η οποία οδηγεί στους ομίλους του Uefa Europa League και αν δεν καταφέρει να τερματίσει στην πρώτη τετράδα, τότε θα αγωνιστεί στην δεύτερη τη τάξει Ευρωπαϊκή διοργάνωση της UEFA για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2015-16.

Οι Reds είχαν αγωνιστεί κατά την πρώτη σεζόν του Γερμανού τεχνικού στο Anfield στη συγκεκριμένη διοργάνωση και κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον τελικό, αλλά όχι και να κατακτήσουν το τρόπαιο.

Ο Jürgen Klopp ρωτήθηκε πως θα προσεγγίσει την διοργάνωση η ομάδα, σε περίπτωση που αγωνιστεί σε αυτή:

“ Όσο καιρό βρίσκομαι στην Αγγλία, έχω παίξει μόνο μια σε μια σεζόν στο Europa League. Φτάσαμε στον τελικό και αυτό ήταν καλό, αν εξαιρέσουμε τον τελικό. ”

“ Προχθές το βράδυ είδα την United να απολαμβάνει την διοργάνωση. Οπότε όχι, αν είμαστε στην Ευρώπη, εχει σχέση το σε ποια διοργάνωση είμαστε, σε ποιον γύρο είμαστε και ποιες συνθήκες επικρατούν, αλλά πάντα η προσέγγιση μας θα είναι η ίδια. ”

“ Δεν πρόκειται όμως να σκεφτούμε: «Ωχ Θεέ μου, έχουμε να παίξουμε σε αυτή τη διοργάνωση. ». Όχι, όχι, όχι, είναι μια σπουδαία διοργάνωση. ” Είπε ο Klopp.

“ Αυτή τη στιγμή όμως δεν την σκέφτομαι, γιατί ξέρω πως αν και δεν είναι πιθανό (έξοδος στο Champions League), πιστεύω στην μικρή ευκαιρία που έχουμε. Οπότε ας προσπαθήσουμε και ας σκεφτούμε τα υπόλοιπα, μετά το τέλος της σεζόν. ”

Θα μείνει εκτός Champions League η Liverpool;
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com