Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Θα κοντράρουμε City και United του χρόνου»

Klopp: «Θα κοντράρουμε City και United του χρόνου»

Ο Jürgen Klopp ενόψει του μεγάλου αυριανού αγώνα με την Manchester United αναφέρθηκε στη φετινή δύσκολη σεζόν που διανύει η ομάδα του, τονίζοντας παράλληλα πως του χρόνου, οι Reds θα κοντράρουν και πάλι τις δύο ομάδες του Manchester.

Ο προπονητής των Reds για την τρέχουσα σεζόν και για την επόμενη είχε να πει:

“ Για όσα έχουν συμβεί σε εμάς, είμαστε εμείς υπεύθυνοι. Τα προηγούμενα χρόνια παίζαμε συνεχώς σε ημιτελικούς, τελικούς και παλεύαμε για τον τίτλο του πρωταθλήματος. Δεν νομίζω τότε οι άλλες ομάδες να αισθάνονταν άσχημα, λόγω των αποτελεσμάτων μας. ”

“ Ελπίζω να μην το έκαναν, εγώ δεν το κάνω. Τους αξίζουν (Manchester United και Manchester City) όσα έχουν καταφέρει. Έχουν κερδίσει πάρα πολλά παιχνίδια. Η United έκανε την ανατροπή χθες (σ.σ. προχθές) το βράδυ και την έχει κάνει περίπου 20 φορές φέτος. ”

“ Θα τους κοντράρουμε ξανά του χρόνου, όμως φέτος το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να παίξουμε τα παιχνίδια και να τελειώσουμε τη σεζόν, όσο καλύτερα γίνεται. ”

“ Φέτος δεν συμμετέχουμε σε ημιτελικούς και τελικούς. Το γνωρίζω αυτό, όμως δεν αισθάνομαι άσχημα. ” Ξεκαθάρισε ο Klopp.

“ Έχω περάσει άσχημες στιγμές κατά τη διάρκεια της σεζόν για άλλους λόγους, αλλά όχι επειδή οι άλλες ομάδες κερδίζουν περισσότερο από εμάς. Αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για εμένα. Προβληματίζομαι μόνο για τον αντίπαλο του Σαββατοκύριακου και δεν κοιτάζω την βαθμολογία, λέγοντας: Ωχ, η City και η United νίκησαν ξανά. ”

“ Η ζωή είναι πολύ μικρή, για να έχουμε τέτοιες ανησυχίες ή για να κάνουμε τέτοιες σκέψεις. ”

“ Γνωρίζω πως η φετινή σεζόν για εμάς ήταν πραγματικά πάρα πολύ σκληρή, αλλά φαντάζομαι πως αυτά (τραυματισμοί) δεν θα συμβαίνουν κάθε χρόνο. ”

“ Θα έχουμε μια καλύτερη βάση (του χρόνου) και τα φυσιολογικά ποδοσφαιρικά προβλήματα. Σε αυτήν την περίπτωση, θα είμαστε αμέσως πιο δυνατοί. ”

“ Δεν ξεχάσαμε πως παίζουμε ποδόσφαιρο, αλλά τα αρνητικά πράγματα, φέρνουν μερικές φορές περισσότερα αρνητικά πράγματα. Αυτό συνέβη σε εμάς από την αρχή της σεζόν. ”

“ Σκοράραμε και χωρίς την συνηθισμένη μας αμυντική γραμμή, σκοράραμε στις κατάλληλες στιγμές, ήμασταν εκεί, αλλά στη συνέχεια έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε τους κεντρικούς μας στην άμυνα και δεν χάσαμε μόνο την άμυνα μας, αλλά και το κέντρο μας. Τότε σταματήσαμε να σκοράρουμε. ” Είπε ο Klopp.

“ Εκείνη τη στιγμή έπρεπε να μάθουμε κάτι εντελώς καινούριο και αυτό δεν είναι κάτι το επιθυμητό κατά τη διάρκεια της σεζόν, ας το πω και έτσι. ”

“ Επειδή παίζεις πολλά συνεχόμενα παιχνίδια και επηρεάζεσαι από τα αποτελέσματα. Οπότε, ήταν μια δύσκολη σεζόν που όμως δεν έχει τελειώσει. Θα διεκδικήσουμε ό,τι υπάρχει εκεί έξω για εμάς. ”

“ Δεν ξέρω αυτή τη στιγμή ποιο θα είναι αυτό (που θα τερματίσει η ομάδα) όμως θα προσπαθήσουμε, για να το καταφέρουμε. ”

Στην έκτη θέση της Premier League η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com