Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για United, Virgil, μεταγραφές και χαμένες ευκαιρίες

Ο Klopp για United, Virgil, μεταγραφές και χαμένες ευκαιρίες

Ο Jürgen Klopp παραχώρησε σήμερα την συνέντευξη τύπου του ενόψει του μεγάλου μεθαυριανού αγώνα με την Manchester United, μιλώντας για την αναμέτρηση, για τους Red Devils, για το ενδεχόμενο να μείνει η ομάδα εκτός UCL και για τον Virgil van Dijk.

Ο Γερμανός για το μποϊκοτάζ του Αγγλικού ποδοσφαίρου στα social media είπε:

“ Είχαμε περιπτώσεις όπου οι παίκτες αντιμετώπισαν κάποια περίεργα πράγματα στα κοινωνικά μέσα. Έχουμε πιο έξυπνους ανθρώπους από εμένα που γνωρίζουν καλύτερα για τα πράγματα που πρέπει να γίνουν [και να βοηθήσουν].Το υποστηρίζουμε. Τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν. ”

“ Ελπίζω πραγματικά να έχει μια επίδραση. ”

Για τον αγώνα της Κυριακής:

“ Ακόμα κι αν κερδίσουμε την Κυριακή και οι άλλοι επίσης κερδίσουν, δεν αλλάζει τίποτα για εμάς. Αν δεν να κερδίσουμε τα παιχνίδια μας, δεν θα βγούμε στην Ευρώπη. ”

“ Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα έντονο ματς. Είδαμε χθες το βράδυ ότι η Manchester United είναι μια καλή ομάδα, ειδικά όταν την αφήνεις να παίξει. Πετούσαν. ”

“ Είμαι πολύ σίγουρος ότι η United εξακολουθεί να αισθάνεται ότι έχει την ευκαιρία [για τον τίτλο]. Και οι δύο ομάδες πρέπει να το κερδίσουν, κάτι που θα είναι καλό για το παιχνίδι. ”

“ Η Manchester United έχει συνηθίσει να αγωνίζεται Πέμπτη και μετά Κυριακή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι της κάνει καλό. Σήμερα οι παίκτες της θα αναρρώσουν, η αυριανή θα είναι η δεύτερη μέρα μετά τον αγώνα και την Κυριακή παίζουμε. Δεν μπορούν να αλλάξουν την υπάρχουσα κατάσταση, αλλά δεν νομίζω πως θα το ήθελαν. ”

“ Ο Rashford, ο Greenwood και ο Pogba έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι χθες το βράδυ. Ούτε εκείνοι, αλλά ούτε και εμείς μπορούμε να κάνουμε μεγάλες αλλαγές. ”

“ Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως ήταν τα μεταξύ μας και τις προηγούμενες σεζόν. Θα είναι μια μάχη και θα πρέπει να παλέψουμε. ” Είπε ο Klopp.

Αν υπάρχουν επιστροφές ή τραυματισμοί:

“ Δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Όλοι είναι όπως και πριν. ”

Για τον Virgil van Dijk:

“ Τρέχει όπως ο Hendo, ο Joe και ο Joel. Η αποκατάσταση ξεκινά πάντα με το τρέξιμο ευθείας γραμμής. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν πριν μπορέσει να συμμετάσχει στην ομαδική προπόνηση. Δεν έχω αρκετές αγγλικές λέξεις για να πω, αυτό που λέω τόσο συχνά! ”

“ Κάνεις πολλά βήματα μέχρι να είσαι τελικά έτοιμος να συμμετάσχεις στην ομαδική προπόνηση. Δεν μου είπε κάποιος: «Δέσε την ζώνη σου, τα παιδιά είναι έτοιμα». Βρίσκονται όμως σε καλό δρόμο. ”

Αν οι μεταγραφές θα επηρεαστούν σε περίπτωση μη εξόδου στο Champions League:

“ Το Champions League είναι τεράστιας σημασίας, ειδικά από οικονομικής άποψης. Αν δεν βγούμε στο Champions League δεν θα είναι καλό. Σίγουρα δεν θα είναι κάτι καλό, όμως δεν νομίζω να αλλάξει κάτι. ”

“ Η κατάσταση ήταν πάντα δύσκολη. Ήταν δύσκολη πριν και θα είναι δύσκολη στο μέλλον. ”

Ξανά για τον αγώνα της Κυριακής:

“ Είναι ό,τι καλύτερο να πηγαίνεις στο Old Trafford, έχοντας δεχθεί την ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό κόντρα στη Newcastle στο προηγούμενο ματς; Δεν ξέρω. ”

“ Όποια και αν είναι η κατάσταση, αν είσαι παίκτης ή προπονητής της Liverpool, αυτός είναι ο αγώνας που πρέπει να δώσεις. ”

“ Πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν, απλά σιγουρευόμαστε ότι είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα. Έδειξαν να είναι σε αρκετά καλή κατάσταση χθες το βράδυ και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. ”

“ Έχουμε προπονηθεί καλά αυτήν την εβδομάδα. Θα χρησιμοποιήσουμε φρέσκα πόδια και θα πάμε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. ”

Αν η ομάδα αντιμετωπίζει πρόβλημα με την αυτοπεποίθηση της:

“ Κάναμε 36 σουτ στα δύο τελευταία παιχνίδια και σκοράραμε μόνο 2 γκολ. Δουλεύουμε πάνω στην ψυχολογία και στην αυτοπεποίθηση μας, όμως αμέσως μετά έρχεται το επόμενο παιχνίδι και την χάνουμε ξανά, λόγω των ευκαιριών που δεν γίνονται γκολ. ”

“ Δημιουργούμε έναν καλό αριθμό ευκαιριών, οπότε αυτό πρέπει να συνεχιστεί. ”

“ Πολλά πράγματα δουλεύουν για εμάς, αλλά όλα καλύπτονται από το ότι δεν τελειώνουμε τις φάσεις μας και δεχόμαστε γκολ στο τέλος των αγώνων. Μπορείς να δεχθείς ένα γκολ στο τέλος, αλλά όταν σου κοστίζει όλα όσα έχεις δουλέψει, είναι πραγματικά σκληρό και εμάς μας κόστισε δύο συνεχόμενες φορές. ”

“ Έχω παρακολουθήσει 5/6 παιχνίδια τις τελευταίες 2 ημέρες για να καταλάβω καλύτερα τα πράγματα. Εάν δεν σκοράρεις όπως δεν κάναμε, τότε βάζεις ο ίδιος τον εαυτό σου σε αποφασιστική κατάσταση στο τέλος. ”

“ Ήταν μια πολυάσχολη εβδομάδα για εμάς, όμως αξιοποιήσαμε τον χρόνο που μας δόθηκε. ”

Δεν γίνεται να κάνουν τα ίδια λάθη οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com