Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ceferin: «Θα υποστούν τις συνέπειες οι 12 ομάδες»

Ceferin: «Θα υποστούν τις συνέπειες οι 12 ομάδες»

Ο πρόεδρος της UEFA, Alexander Ceferin αποκάλυψε με δηλώσεις του στην Daily Mail πως θα υπάρξει τιμωρία για τις 12 ομάδες που θέλησαν να δημιουργήσουν την European Super League, η οποία τελικά ναυάγησε.

Αναφορικά με το θέμα της τιμωρίας ο Ceferin ανέφερε:

“ Όλοι πρέπει να υποστούν συνέπειες για αυτό που έκαναν και δεν μπορούμε να προσποιούμαστε ότι δεν συνέβη τίποτα. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο και απλώς να πεις: «Τιμωρήθηκαμε επειδή όλοι με μισούν».

“ Αλλά για μένα υπάρχει μια σαφής διαφορά μεταξύ των αγγλικών συλλόγων και των άλλων έξι συλλόγων. Αποχώρησαν πρώτα, παραδέχτηκαν ότι έκαναν λάθος. Πρέπει να έχεις κάποιο μεγαλείο να πεις: «Έκανα λάθος» ”.

Όσο για το νέο format του Champions League:

“ Μερικοί προπονητές και παίκτες είπαν πως πλέον θα έχουμε πάρα πολλούς αγώνες. Μπορούν να υπάρξουν λιγότεροι αγώνες, αλλά τότε και οι μισθοί των παικτών και των προπονητών θα πρέπει να προσαρμοστούν. Δεν μπορούμε να έχουμε λιγότερα (παιχνίδια) και να κερδίζουμε περισσότερα. ”

“ Διάβασα μερικά σχόλια να λένε: «Δεν θέλουμε περισσότερους αγώνες». Είμαι εντάξει με αυτό, πραγματικά, είμαι. Εάν το Champions League παραμείνει ως έχει, θα εξακολουθεί να είναι η πιο ανταγωνιστική διοργάνωση στον κόσμο. ”

“ Οι αλλαγές μας πραγματοποιήθηκαν επειδή οι σύλλογοι χρειάζονται μια βοήθεια για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης. Μπορούμε να συνεχίσουμε όπως είμαστε, αλλά οι σύλλογοι θα βγουν εκτός λειτουργίας. Και ποιος πονάει περισσότερο; Οι οπαδοί τους. ” Ανέφερε ο Ceferin.

Αλλάζει το format του Champions League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com