Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έρχεται ριζική αλλαγή στους κανονισμούς της PL

Έρχεται ριζική αλλαγή στους κανονισμούς της PL

Έτοιμη να αλλάξει ριζικά τους κανονισμούς της είναι η Premier League, σύμφωνα με δημοσίευμα των Times, ώστε να μπορέσει να αποτρέψει ανάλογη ενέργεια εισόδου ομάδων σε κλειστή λίγκα, όπως έκανε το Big Six με την European Super League.

Μπορεί η προσπάθεια των έξι μεγάλων Αγγλικών ομάδων και των υπόλοιπων έξι Ευρωπαϊκών για την δημιουργία της European Super League να μην προχώρησε, όμως η διοργανώτρια αρχή φοβάται πως μπορεί να υπάρξει κάποια ανάλογη και στο μέλλον.

Για τον λόγο αυτό, η Premier League είναι έτοιμη να αλλάξει τους κανονισμούς της και από εδώ και στο εξής να αποβάλλει αμέσως όποια ομάδα προσπαθήσει να ενταχθεί σε μια νέα λίγκα, όπως η European Super League ή κάποια μελλοντική Super League.

Παράλληλα, ορισμένες ομάδες της Premier League εξακολουθούν να ζητούν την τιμωρία των έξι ομάδων που προσπάθησαν να ενταχθούν στην ESL, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια απόφαση τιμωρίας.

Όσο αφορά την αποχώρηση της Liverpool από την European Super League, αυτή αναμένεται να πάρει επίσημη μορφή το επόμενο διάστημα, καθώς για ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η μακρά νομική διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί, ώστε να απαλλαγεί οριστικά η ομάδα από την ESL.

Τα πρώτα βήματα αποχώρησης έχουν ήδη γίνει από το βράδυ της Δευτέρας, όταν η Liverpool ανακοίνωσε πως σταματά τις διαδικασίες εισόδου στην λίγκα.

Είναι όμως δεδομένο πως οι Reds έχουν τεθεί 100% εκτός από την European Super League.

Μεγάλη αλλαγή στον κανονισμό της Premier League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com