Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 22/4/2001 Νίκη επί Tottenham στο κυνήγι της τετράδας (vid)

Σαν σήμερα: 22/4/2001 Νίκη επί Tottenham στο κυνήγι της τετράδας (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Gerard Houllier θα κερδίσουν την Tottenham στο Anfield για το πρωτάθλημα και θα συνεχίσουν να διεκδικούν την είσοδό τους στην τετράδα, που οδηγούσε στους ομίλους του Champions League της επόμενης περιόδου.

Οι Κόκκινοι είχαν να δώσουν εκείνο το απόγευμα το 8ο παιχνίδι σε διάστημα 23 ημερών και έπρεπε να κερδίσουν, για να συνεχίσουν να ελπίζουν ότι θα έπαιρναν το «εισιτήριο» για το Champions League της επόμενης χρονιάς. Ήδη είχαν κατακτήσει το League Cup, είχαν «τσεκάρει» το εισιτήριο τους για τον τελικό του UEFA Cup, όπως και για τον τελικό του F.A. Cup.

Οι Reds αρκετά καταπονημένοι από τα συνεχή παιχνίδια, προηγήθηκαν στο 7′ με τον Emile Heskey από ασίστ του Patrik Berger, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν δύσκολη την ζωή των γηπεδούχων αφού στο 24′ θα ισοφάριζαν με τον Willem Korsten.

Η κατάσταση δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο για τους Κόκκινους, που στο 39′ θα χάσουν λόγω τραυματισμού τον Emile Heskey, τον οποίο αντικατέστησε ο «God» Robbie Fowler.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Reds θα προσπαθήσουν να πάρουν τους 3 βαθμούς, με τις προσπάθειές τους να αποδίδουν στο 73′ με το εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Gary McAllister. Το κερασάκι της τούρτας στη νίκη των Κόκκινων έβαλε ο «God» Robbie Fowler από ασίστ του Markus Babbel στο 88′.

Έτσι οι Κόκκινοι θα ανέβουν στην 5η θέση της βαθμολογίας, με 3 βαθμούς λιγότερους από την Leeds Utd αλλά κι 1 παιχνίδι λιγότερο. Να θυμίσουμε ότι τελικά οι Reds εκείνη την θρυλική χρονιά, πέτυχαν τον στόχο τους για την έξοδο στους ομίλους του Champions League, παράλληλα με την κατάκτηση του Cup Treble.

Στο Anfield εκείνο το μεσημέρι Κυριακής βρέθηκαν 43.547 θεατές και διαιτητής της συνάντησης ήταν ο B. Knight.

Στο 13′:12″ του παρακάτω video μπορείτε να παρακολουθήσετε τα γκολ των Reds. Σε περίπτωση που δεν σας ανοίγει άμεσα το link, δείτε εδώ:

Σαν σήμερα: 22/4/2001 Νίκη επί Tottenham στο κυνήγι της τετράδας
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com