Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Κροκοδείλια τα δάκρυα της FSG, εκμεταλλεύτηκε όλη την ομάδα»

«Κροκοδείλια τα δάκρυα της FSG, εκμεταλλεύτηκε όλη την ομάδα»

Η ένωση οπαδών της Liverpool «Spirit of Shankly» δείχνει να μην είναι εύκολα διατεθειμένη να συγχωρήσει την FSG για τους χειρισμούς της στο θέμα ESL.

Το γνωστό γκρουπ φίλων της ομάδας μας, όπως έκανε νωρίτερα χθες και το «Spion Kop 1906», επέρριψε ευθύνες στην ιδιοκτησία των Reds για την αναταραχή πού προκάλεσε σε προπονητή, παίκτες και οπαδούς, τονίζοντας παράλληλα τις αλλαγές πού χρειάζεται να γίνουν στο ποδόσφαιρο.

Όλα αυτά τα εξέφρασαν μέσω της ακόλουθης δήλωσης:

«Οι τελευταίες μέρες ήταν ταραχώδεις και αποκρουστικές για όλους μας. Το Spirit of Shankly πάντα ζητούσε ειλικρίνεια, ακεραιότητα και διαφάνεια από τους ιδιοκτήτες του κλαμπ, την FSG, όμως η αλαζονεία και ο δόλος πού έχουν δείξει πίσω από από αυτό το κυνήγι των χρημάτων είναι τρομακτικά. Όχι αναπάντεχα όμως.»

«Προσέξαμε τη συγνώμη του John Henry, όμως αυτή η άσκηση δημόσιων σχέσεων δεν είναι αρκετή και έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα. Αυτά τα κροκοδείλια δάκρυα δε θα ξεπλύνουν (αυτά πού έχει κάνει η FSG). Οι πράξεις μιλάνε δυνατότερα από τις ‘κούφιες’ λέξεις. Η Liverpool Football Club δεν είναι ένα αμερικανικό franchise, είναι μία κοινότητα πού βρίθει από ιστορία και παράδοση.»

«Το ‘μέλλον του ποδοσφαίρου’ κατέρρευσε σε 48 ώρες χάρη στην αλληλεγγύη και την κατακραυγή των οπαδών σε όλη τη χώρα. Αυτό το φιάσκο πρέπει να είναι ένας καταλύτης για πραγματική αλλαγή, όχι μία άσκηση για μείωση της ζημιάς.»

«Οι ιδιοκτήτες μας έχουν εκμεταλλευτεί (throw under the bus) τους οπαδούς, τον προπονητή, τους παίκτες μέσα από την πλήρη απληστία και αλαζονεία τους. Η υποκρισία της Premier League και των τηλεοπτικών δικτύων έχει επίσης παρατηρηθεί. Δεν έχουν σκεφτεί ποτέ τους φιλάθλους στον δικό τους πυρετό χρυσοθηρίας, και μας έχουν συμπεριφερθεί με αδύναμα συγκαλυμμένη περιφρόνηση μέσα στα χρόνια.»

«Χρειαζόμαστε μία θεμελιώδη αλλαγή στη διακυβέρνηση του ποδοσφαίρου, πού να είναι δίκαιη για όλη την ποδοσφαιρική πυραμίδα, και όχι μόνο για αυτή την αχόρταγη ελίτ. Χρειαζόμαστε ένα μοντέλο πού να υπόσχεται τη δίκαιη μοιρασιά των τεράστιων ποσοτήτων χρημάτων πού εμπλέκονται στο όμορφο παιχνίδι μας.»

«Κατά τη διάρκεια αυτής της σύγχυσης (με το θέμα της ESL), η UEFA έχει απεικονίσει τον εαυτό της ως την προοδευτική δύναμη. Τίποτα δε θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια, και ο νέος τους σχεδιασμός για το Champions League είναι ντροπή. Και πρέπει να του αντισταθούμε αμέσως.»

«Θα διαβουλευτούμε με τα μέλη μας για να εκτιμήσουμε τη γνώμη τους για τα επόμενα βήματα.»

Επικριτική απέναντι στην FSG η ένωση οπαδών της Liverpool "Spirit of Shankly".
Επικριτική απέναντι στην FSG η ένωση οπαδών της Liverpool «Spirit of Shankly».
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com