Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Perez: «Κερδίσαμε την Liverpool με 3-1 και στο προπονητικό και στο Κίεβο»

Perez: «Κερδίσαμε την Liverpool με 3-1 και στο προπονητικό και στο Κίεβο»

Νέα τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο πρόεδρος της Real Madrid, Florentino Perez το βράδυ της Τετάρτης, κάνοντας και μια αναφορά στη Liverpool για τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Jürgen Klopp πριν από δύο εβδομάδες για το Estadio Alfredo Di Stefano, στο οποίο αντιμετώπισαν οι Reds την Real Madrid.

Ο Γερμανός όπως θα θυμάστε είχε δηλώσει πως το εν λόγω γήπεδο θύμιζε περισσότερο προπονητικό κέντρο και αυτό δεν βοήθησε καθόλου τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του.

Ο Florentino Perez του απάντησε ως εξής:

“ Ήταν θυμωμένος ο Klopp με το Valdebebas (προπονητικό της Real); Είχαμε το ίδιο αποτέλεσμα και στο Valdebebas και στο Κίεβο. 3-1. ”

Τελικά, οι Μαδριλένοι πήραν την πρόκριση για τα ημιτελικά του Uefa Champions League.

Όσο για την Super League που ναυάγησε πρόσθεσε:

“ Δουλεύαμε για 3 χρόνια πάνω στο project της Super League. Η μια από τις 6 ομάδες της Premier League δεν είχε πειστεί από το σχέδιο μας και αυτό μεταδόθηκε και στις υπόλοιπες ομάδες. Είμαι πολύ στεναχωρημένος και απογοητευμένος. Ίσως δεν εξηγήσαμε σωστά το project της Super League. ”

“ Η Super League ήταν ο τρόπος, για να εξοικονομήσουμε χρήματα. Οι 12 ομάδες υπέγραψαν ένα δεσμευτικό συμβόλαιο. Αν αυτό το project δεν λειτουργήσει, τότε ένα άλλο θα το κάνει.”

“ Η Super League τώρα είναι stand-by. ”

“ Οι ομάδες της Premier League δεν μπορούν να αποχωρήσουν έτσι απλά. Τα συμβόλαια έχουν υπογραφεί και είναι δεσμευτικά. Δεν πρόκειται να κινηθούμε νομικά, όμως είναι σοβαροί άνθρωποι (οι διοικούντες των ομάδων) και θα βρουν λύση. ”

“ Όλοι οι ιδιοκτήτες ήταν προετοιμασμένοι να μιλήσουν μια ημέρα μετά την ανακοίνωση της Super League, όμως τους σταμάτησε η αντίδραση πολλών πηγών. Κάποιοι προσπάθησαν να μας πληγώσουν με όποιον τρόπο και αν μπορούσαν. Όταν η σκόνη αποχωρήσει, θα δούμε ποιος θα επιβιώσει. ” Είπε ο Perez.

“ Η Super League δεν διαλύθηκε. Η Juventus και η Milan δεν έφυγαν. Η Barcelona το σκέφτεται. Θα μπορούσαμε να σκεφτούμε τους τέσσερις κορυφαίους συλλόγους σε κάθε πρωτάθλημα. Ο στόχος είναι να έχουμε πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια.”

“ Οι νέοι δεν βλέπουν ποδόσφαιρο. Σήμερα υπάρχουν πολλές αποσπάσεις για τα παιδιά, πρέπει να τους κάνουμε να βλέπουν ποδόσφαιρο με ανταγωνιστικά παιχνίδια, κάτι που θα φέρει και πληρωμές από την τηλεόραση. ”

“ Το ποδόσφαιρο είναι ένα παγκόσμιο άθλημα και για να το φροντίσουμε, πρέπει να παίξουμε πιο ανταγωνιστικούς αγώνες. Αν νομίζετε πως η Super League είναι νεκρή, τότε είστε τελείως λάθος. ”

“ Δεν μπορείς να βγεις τόσο εύκολα από την Super League. Οι ιδρυτικές ομάδες πίστεψαν σε αυτό το έργο. Δεν είναι νεκρό. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. ”

Μόλις 48 ώρες έμεινε ζωντανή η ESL.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com