Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool και Manchester United σε συζητήσεις για 2 καλοκαιρινά φιλικά

Liverpool και Manchester United σε συζητήσεις για 2 καλοκαιρινά φιλικά

Σε συζητήσεις βρίσκονται οι δύο μεγαλύτερες ομάδες του Αγγλικού ποδοσφαίρου, η Liverpool και η Manchester United για την διοργάνωση δύο καλοκαιρινών φιλικών, σύμφωνα με τον Paul Joyce.

Οι συζητήσεις αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε ένα πολύ πρώιμο στάδιο, όμως η πρόθεση των δύο ομάδων είναι να δώσουν το πρώτο τους φιλικό στο Old Trafford στα τέλη Ιουλίου και το δεύτερο στο Anfield στις αρχές Αυγούστου, με τον κόσμο να δίνει το παρών και στα δύο γήπεδα.

Κόσμος ναι μεν θα υπάρξει και στα δύο γήπεδα, αλλά λόγω της πανδημίας του COVID-19, είναι δύσκολο να επιτραπεί η είσοδος σε μη Βρετανούς φιλάθλους των δύο ομάδων.

Αμφότερες οι ομάδες βρίσκονται σε συζητήσεις και με άλλες ομάδες για την διοργάνωση φιλικών αγώνων το φετινό καλοκαίρι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους.

Όσο αφορά την καλοκαιρινή προετοιμασία της Liverpool, οι Reds έχουν αποφασίσει να παραμείνουν στην Ευρώπη το φετινό καλοκαίρι και να μην ταξιδέψουν σε Κίνα ή Αμερική.

Η Γαλλία είναι ένας πιθανός προορισμός για το βασικό στάδιο της Κόκκινης προετοιμασίας και συγκεκριμένα το Evian, το οποίο είχε επιλέξει ο Jürgen Klopp το καλοκαίρι του 2018 και του 2019 και θα το επέλεγε και πέρυσι, αν δεν υπήρχαν οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί.

Έρχονται καλοκαιρινά φιλικά μεταξύ Liverpool και Manchester United.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com