Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Λάθος να φύγουν οι Αμερικάνοι από την Liverpool (?)

Λάθος να φύγουν οι Αμερικάνοι από την Liverpool (?)

Γράφει ο Λευτέρης Θωμάς, μέλος της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Liverpool.

Μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών έχει ξεσπάσει ένα κύμα αντιδράσεων που απαιτεί από την FSG να πουλήσει τις μετοχές της Liverpool. Οι περισσότεροι οπαδοί αισθάνονται προδομένοι από τις ενέργειες της διοίκησης και απαιτούν το κεφάλι της επί πίνακι.

Στην προκειμένη περίπτωση το σωστό θα ήταν να μην παρθούν αποφάσεις εν θερμώ. Προσωπικά, θεωρώ πως οι Αμερικάνοι πρέπει να παραμείνουν ως ιδιοκτήτες στους κόκκινους. Μην ξεχνάμε που βρισκόταν η ομάδα πριν 10 χρονιά που ανέλαβαν. Διαλυμένη από τους προηγούμενους, κατασχεμένη από την τράπεζα και η αγορά έγινε μέσω πλειστηριασμού.

Εκείνοι ήταν που έφεραν τον Dalglish που πήρε έναν τίτλο μετά από τόσα χρόνια.

Εκείνοι έφεραν τον Rodgers που έκανε πάλι τους να ονειρευτούν για το πρωτάθλημα, έστω κι αν δεν το κατέκτησε.

Εκείνοι έφεραν τον Klopp που πήρε το Champions League μετά από 14 χρόνια και το πρωτάθλημα μετά από 30.

Επίσης, μεγάλωσαν και εκσυγχρόνισαν το Anfield και έχουν σχέδια για να το μεγαλώσουν κι άλλο. Έφτιαξαν νέο υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο και επί των ημερών τους η Liverpool έφτασε και πάλι να θεωρείται μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Πολλοί ξεχνάνε εύκολα, αλλά 10 χρονιά πριν αυτό δεν ήταν δεδομένο.

Οι Αμερικάνοι είναι δοκιμασμένοι και πετυχημένοι. Οι ενέργειές τους τα τελευταία χρόνια έχουν γιγαντώσει την ομάδα. Φυσικά, έκαναν ένα λάθος πολύ σοβαρό και θα χρειαστεί χρόνος για να κερδίσουν και πάλι την εμπιστοσύνη των οπαδών, αλλά για μένα πρέπει να μείνουν. Πολλοί λένε να φύγουν τώρα και δεν θέλουμε άπληστους ιδιοκτήτες, αλλά ποιος μας λέει πως οι επόμενοι θα είναι καλύτεροι;

Το καλύτερο για τον σύλλογο αυτήν την στιγμή θα ήταν διοίκηση και οπαδοί να θάψουν το τσεκούρι του πολέμου και να πορευτούν όλοι μαζί ενωμένοι, όπως λέει και ο ύμνος της ομάδας.

Λάθος να φύγουν οι Αμερικάνοι από την Liverpool (?)
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com