Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το μήνυμα του John W Henry στον κόσμο της Liverpool

Το μήνυμα του John W Henry στον κόσμο της Liverpool

Έστω και καθυστερημένα, έστω και ορισμένες ώρες μετά την ανακοίνωση αποχώρησης της ομάδας από την European Super League, ο ιδιοκτήτης της Liverpool, John W Henry θέλησε να απευθυνθεί στον κόσμο της ομάδας, ζητώντας του συγγνώμη.

Ο Henry αναφέρει στην ανακοίνωση του:

“ Θέλω να απολογηθώ σε όλους τους οπαδούς και υποστηρικτές της Liverpool Football Club για την αναστάτωση που προκάλεσα τις τελευταίες 48 ώρες. ”

“ Είναι αυτονόητο, αλλά πρέπει και να το αναφέρω ότι το έργο που παρουσιάστηκε ποτέ δεν θα σταθεί χωρίς την υποστήριξη των οπαδών. Κανείς δεν σκέφτηκε ποτέ διαφορετικά στην Αγγλία. Κατά τη διάρκεια αυτών των 48 ωρών ήσασταν πολύ ξεκάθαροι ότι δεν πρόκειται να σταθεί. Σε ακούσαμε. Σας άκουσα. ”

“ Και θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον Jürgen, τον Billy, τους παίκτες και σε όλους όσους εργάζονται τόσο σκληρά στην LFC για να κάνουν τους οπαδούς μας περήφανους. Δεν έχουν απολύτως καμία ευθύνη για αυτήν την αναστάτωση. Ήταν οι πιο διαταραγμένοι και μάλιστα άδικα. Αυτό είναι που πονάει περισσότερο. Αγαπούν την ομάδα σας και εργάζονται για να σας κάνουν να είστε περήφανοι κάθε μέρα. ”

“ Γνωρίζω ότι ολόκληρη η ομάδα της LFC έχει την απαραίτητη εμπειρία, την ηγεσία και το πάθος για να ξαναχτίσει την εμπιστοσύνη και να μας βοηθήσει να προχωρήσουμε. ”

“ Πάνω από μια δεκαετία πριν, όταν εγγραφήκαμε στις προκλήσεις που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο, ονειρευτήκαμε αυτό που ονειρευτήκατε. Και έχουμε εργαστεί σκληρά για να βελτιώσουμε τον σύλλογο σας. Η δουλειά μας δεν έχει ολοκληρωθεί. Και ελπίζω να καταλάβετε ότι ακόμα και όταν κάνουμε λάθη, προσπαθούμε να εργαστούμε προς όφελος του συλλόγου σας. Σε αυτήν την προσπάθεια σας απογοήτευσα. ”

“ Και πάλι, λυπάμαι και είμαι μόνος υπεύθυνος για την περιττή αρνητικότητα που προβλήθηκε τις τελευταίες δύο ημέρες. Είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω. Και δείχνει τη δύναμη που έχουν οι οπαδοί σήμερα και ορθά θα συνεχίσουν να έχουν. ”

“ Εάν υπάρχει ένα πράγμα που αυτή η φρικτή πανδημία έχει δείξει ξεκάθαρα, είναι πόσο σημαντικοί είναι οι οπαδοί για το άθλημά μας και για κάθε άθλημα. Φαίνεται σε κάθε άδειο στάδιο. ” Αναφέρει ο John W Henry.

“Ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για όλους μας.. Είναι σημαντικό η ποδοσφαιρική οικογένεια της Liverpool να παραμένει άθικτη, ζωτική και αφοσιωμένη σε αυτό που έχουμε δει από εσάς παγκοσμίως, με τοπικές πράξεις καλοσύνης και υποστήριξης. Μπορώ να σας υποσχεθώ ότι θα κάνω ό, τι μπορώ για να προωθήσω αυτό.

Ευχαριστώ που με ακούσατε. ”

Απολογήθηκε ο John W Henry.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com