Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Rummenigge για το ενδεχόμενο να αναλάβει την Bayern ο Klopp

Ο Rummenigge για το ενδεχόμενο να αναλάβει την Bayern ο Klopp

Εν μέσω όλων των ραγδαίων εξελίξεων που σημειώνονται στον χώρο του ποδοσφαίρου, ο πρόεδρος της Bayern Munich, Karl-Heinz Rummenigge μίλησε για το ενδεχόμενο να αναλάβει την πρωταθλήτρια Γερμανίας και Ευρώπης ο Jürgen Klopp, στεκόμενος στις χθεσινές του δηλώσεις.

Ο Γερμανός τεχνικός εξέφρασε δημόσια την δυσαρέσκεια του αναφορικά με την δημιουργία της European Super League, στην οποία δεν θα πάρει μέρος η Bayern Munich, καθώς θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο Uefa Champions League.

Ο Hansi Flick αποχωρεί κατά πάσα πιθανότητα από τον Βαυαρικό πάγκο στο τέλος της σεζόν, κάτι που σημαίνει πως και πάλι η Bayern θα βρεθεί σε αναζήτηση προπονητή.

Ο Rummenigge ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να αναλάβει ο Jürgen Klopp την Bayern: 

“ Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη ποιος θα είναι ο προπονητής μας. Πρώτα θα κερδίσουμε το πρωτάθλημα και έπειτα θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε. ”

“ Φυσικά όμως, ο Klopp μίλησε έντονα εναντίον της εταιρείας του. ” Είπε ο πρώην ποδοσφαιριστής στην Corriere della Sera.

Πάντως, ο προπονητής των Reds δήλωσε πως δεν έχει πρόθεση να παραιτηθεί, αν δεν του ζητηθεί από την ομάδα. Αντιθέτως, θα προσπαθήσει να φτιάξει την σχέση μεταξύ της ομάδας και των οπαδών, η οποία έχει κλονιστεί, μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Ο Jürgen Klopp δεν παραιτείται από την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com