Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Souness: «Ο Wijnaldum φεύγει και δεν παίζει με την ίδια ένταση»

Souness: «Ο Wijnaldum φεύγει και δεν παίζει με την ίδια ένταση»

Όλο και πιο κοντά στην αποχώρηση ο Gini Wijnaldum.

Κριτική στον Gini Wijnaldum άσκησε ο Graeme Souness στην Κυριακάτικη στήλη που διατηρεί στους Times, γράφοντας πως ο Ολλανδός δεν αγωνίζεται με την ίδια ένταση, διότι αποχωρεί από την ομάδα στο τέλος της σεζόν.

Ο Gini δεν έχει ανανεώσει μέχρι και σήμερα το συμβόλαιο του με την Liverpool και όλα δείχνουν πως δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στο Anfield.

Ο Souness είχε να γράψει τα εξής για τη φετινή Liverpool:

“ Οι τραυματισμοί έχουν πληγώσει σοβαρά την Liverpool, όμως δεν έχουν παίξει και με την ίδια ένταση. Κάποιοι παίκτες θα πρέπει να έχουν τύψεις.”

“ Δεν έχουν δώσει τις απαντήσεις που θα ήθελε ο Jürgen Klopp. Ένιωσαν πως δεν είναι η χρονιά τους και το αποδέχθηκαν. ”

“ Πρέπει να χτίσουν ξανά το κέντρο τους. Είναι καταλυτικό για την πίεση τους. Ο κόσμος μιλάει για τους επιθετικούς, όμως η επιτυχία τους κατά έναν πολύ μεγάλο βαθμό είχε βασιστεί στο πόσο γρήγορα κέρδιζαν την μπάλα στον χώρο του κέντρου, χάρη στους Georginio Wijnaldum, Jordan Henderson, James Milner και Fabinho. ”

“ Ο Wijnaldum πηγαίνει στην Barcelona και δεν είμαι σίγουρος πως θα αντιδρούσα εγώ, αν κάποιος παίκτης είχε ξεκαθαρίσει με τέτοιο τρόπο πως φεύγει. Δεν ξέρω πως περνάει στα αποδυτήρια αυτό. ” Έγραψε ο Souness.

“ Οι παίκτες ίσως αστειεύονται, όμως επίσης ίσως δεν τους κάθεται καλά. ”

“ Δεν παίζει με την ίδια ένταση την φετινή σεζόν, ο Henderson λείπει λόγω τραυματισμών, Ο Keita έδειξε ότι δεν μπορεί να βγει μπροστά, ο Milner μεγάλωσε έναν χρόνο, ο Fabinho συχνά αγωνιζόταν ως στόπερ και ο Thiago ήρθε σε μια ομάδα που αντιμετωπίζει δυσκολίες. ”

Παρελθόν θα αποτελέσει ο Gini Wijnaldum.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com