Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Leeds – Liverpool (preview)

Leeds – Liverpool (preview)

Στην έδρα της Leeds δοκιμάζεται η Liverpool το βράδυ της Δευτέρας στις 22:00 ώρα Ελλάδος για την 32η αγωνιστική της Premier League.

Η αναμέτρηση του Elland Road είναι πάρα πολύ σημαντική για τους Reds, καθώς με νίκη θα μπορέσουν να επιστρέψουν στην πρώτη τετράδα μετά από δύο περίπου μήνες, αφού η West Ham ηττήθηκε από την Newcastle.

Η ομάδα του Jürgen Klopp γνώρισε τον αποκλεισμό από την Real Madrid για το Champions League, όμως πρέπει να τον αφήσει πίσω της και να επικεντρωθεί στους 7 τελικούς που απομένουν για την μάχη της πρώτης τετράδας της Premier League.

Νέα προβλήματα τραυματισμών δεν αντιμετωπίζουν οι περσινοί πρωταθλητές, με τους Virgil van Dijk, Jordan Henderson, Joel Matip και Joe Gomez να παραμένουν εκτός, ενώ αμφίβολοι εξακολουθούν να είναι οι Origi και Kelleher.

Όσο αφορά τον Curtis Jones, ο μέσος θα προσπαθήσει να είναι διαθέσιμος κόντρα στη Leeds.

Μεγάλες αλλαγές δεν αναμένεται να δούμε στο αρχικό Κόκκινο σχήμα, σε σχέση με τον αγώνα της Τετάρτης, με την επιστροφή του Diogo Jota σε αυτό να θεωρείται πολύ πιθανή, ο οποίος ήρθε από τον πάγκο κόντρα στη Real Madrid.

Η Leeds του Marcelo Bielsa προέρχεται από σπουδαίο διπλό με σκορ 1-2 στην έδρα της Manchester City το περασμένο Σάββατο και πλέον βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας, διεκδικώντας ακόμη και έξοδο στην Ευρώπη.

Οι γηπεδούχοι αναμένεται να έχουν δύο σημαντικές απουσίες κόντρα στη Liverpool, αφού οι Rodrigo και Raphinha αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και είναι εξαιρετικά αμφίβολοι για την αναμέτρηση.

Εκτός επίσης είναι ο Cooper και αμφίβολος ο Forshaw.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Anthony Taylor.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου, οι Reds επικράτησαν με 4-3.

Η Liverpool φιλοξενείται στο Elland Road το βράδυ της Δευτέρας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com