Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ο Τσιμίκας μάλλον είναι άθλιος στις προπονήσεις για να μην παίζει ποτέ!»

«Ο Τσιμίκας μάλλον είναι άθλιος στις προπονήσεις για να μην παίζει ποτέ!»

Ο Κώστας Τσιμίκας σε μία από τις λίγες εμφανίσεις του με τη Liverpool τη σεζόν 2020-21.

Εξακολουθεί να μην παίρνει χρόνο συμμετοχής με τη Liverpool o Κώστας Τσιμίκας, και αυτό όπως είναι λογικό δημιούργησε αντιδράσεις στις τάξεις των οπαδών.

Ο Jurgen Klopp προς το παρόν δε δείχνει να είναι διατεθειμένος να αξιοποιήσει το δεύτερο αριστερό back της ομάδας μας και να ξεκουράσει τον Andy Robertson, με τον ίδιο τον Γερμανό να δηλώνει μετά την απόκτηση του Κώστα ότι «Δε γίνεται ο Robertson και ο Alexander-Arnold να παίζουν σε 50-κάτι παιχνίδια κάθε χρόνο, καθώς αυτό θα περιόριζε τις καριέρες τους. Οπότε χαίρομαι πού έχουμε μία αξιόλογη επιλογή σαν αυτόν.»

Ο Klopp είχε αναφέρει ότι τόσο ο Τσιμίκας, όσο και ο Neco Williams θα πάρουν λεπτά με την πρώτη ομάδα, καθώς δεν πρέπει οι Robbo και Τrent να φτάσουν σε burnout.

Πολλοί οπαδοί των Reds περίμεναν ότι ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού θα ήταν βασικός στο χθεσινό παιχνίδι με την Aston Villa, με τον Robertson να παίζει non-stop εδώ και καιρό και το μεγάλο παιχνίδι με τη Real Μαδρίτης να έρχεται σε 4 μέρες.

Τον Κώστα όμως δεν τον είδαμε παρά μόνο στον πάγκο και στην προθέρμανση, γεγονός πού έκανε πολλούς Reds να εκφραστούν στο Twitter για το θέμα, με «τιτιβίσματα» όπως τα παρακάτω:

  • «Αν δε μπορεί να αξιοποιηθεί ως αλλαγή σε μία σεζόν με παιχνίδι κάθε 72 ώρες, δε θα το κάνει ποτέ.»
  • «Δε μπορώ καν να φανταστώ πόσο κακός πρέπει να είναι ο Τσιμίκας στην προπόνηση. Το να παίζει πάλι ο Robertson είναι απολύτως παράλογο. Γίνεται όλο και πιο δύσκολο να καταλάβει κανείς τις επιλογές για την 11αδα.»
  • «Θα σκεφτόταν κανείς ότι το να παίζεις με το αναπληρωματικό αριστερό back μία στο τόσο ίσως να άξιζε μία δοκιμή, όταν η πρώτη σου επιλογή ξεκουράζεται σπάνια τα τελευταία 3 χρόνια.»
  • «Ο Κώστας Τσιμίκας πρέπει να είναι απαίσιος στην προπόνηση. Είναι υγιής τους τελευταίους 3 μήνες και έχει παίξει ΕΞΙ ΛΕΠΤΑ!»
  • «O Robertson ήταν βασικός σε 5 παιχνίδια σε 13 μέρες με Liverpool και Σκωτία, παίζοντας 90 λεπτά σε 4 από αυτά. Υπογράψαμε τον Τσιμίκα για αυτήν ακριβώς την κατάσταση και ακόμα δε μπορεί να παίξει βασικός;  Δε βγάζει κανένα νόημα.»
  • «Ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιείται ο Τσιμίκας δεν έχει νόημα. Είναι ένα πολύ καλό αριστερό back, δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν παίρνει κανένα παιχνίδι. Δε γίνεται να είναι χειρότερος από τον Robbo των τελευταίων παιχνιδιών.»
Ο Κώστας Τσιμίκας στην προπόνηση.
Ο Κώστας Τσιμίκας στην προπόνηση.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com