Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Milner: «Ήταν μια σημαντική νίκη»

Milner: «Ήταν μια σημαντική νίκη»

Ο αρχηγός της Liverpool στον χθεσινό αγώνα, James Milner χαρακτήρισε ως σημαντική νίκη επί της Aston Villa και αναφέρθηκε τόσο στην εμφάνιση της ομάδας, όσο και στο VAR που συνεχίζει να προβληματίζει.

Ο Millie δήλωσε στο BBC για την νίκη και την εμφάνιση της ομάδας:

“ Ήταν μια σημαντική νίκη, για την οποία χρειάστηκε να παλέψουμε. ”

“ Ήταν μια σημαντική εμφάνιση, δεν ήταν όμως η καλύτερη μας. Οι αποφάσεις φάνηκαν να έρχονται εναντίον μας, αλλά έτσι είναι. Πρέπει να επιμένουμε και να βρίσκουμε τρόπους να κερδίζουμε. ”

“ Η Aston Villa είναι μια καλή ομάδα, το γνωρίζαμε από το πρώτο παιχνίδι. Έχουν καλούς παίκτες, είναι καλά οργανωμένοι και χάνουν δύσκολα – οπότε είναι σημαντικό που πήραμε αυτή τη νίκη. ”

“ Είναι ωραίο να είμαστε κοντά στις θέσεις που οδηγούν στο Champions League, αλλά το πιο σημαντικό είναι να επικεντρωθούμε στον εαυτό μας και να προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε σε ένα σταθερό επίπεδο. Πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς, να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να συνεχίσουμε να προχωράμε ομαδικά. ”

Για το VAR:

“ Δεν είναι για εμένα. Νομίζω ότι αν ρωτήσετε πολλούς παίκτες, κανείς δεν θέλει ένα οφσάιντ που δίνεται από μια μασχάλη ή από ένα αυτί. Το άθλημα φαίνεται να έχει ξεφύγει. ”

Για τον Alexander-Arnold:

“ Λέει πολλά για τον χαρακτήρα του (το γκολ). Ο κόσμος ξεχνά πόσο νέος είναι, είναι σε μια τόσο μικρή ηλικία. Είναι πολύ τυχερός στην καριέρα του μέχρι στιγμής, οπότε το να μένει εκτός εθνικής Αγγλίας είναι πιθανώς μια από τις πρώτες απογοητεύσεις του. ” Είπε ο Milner.

“ Σκόραρε ένα τεράστιο γκολ στο τέλος, έχοντας πάρει μια πολύ καλή θέση στο κέντρο προηγουμένως. Είμαστε περήφανοι για εκείνον. ”

Μια απάντηση προς όλους από τον Trent.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com