Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στοχεύει σε γεμάτα γήπεδα με την έναρξη της νέας σεζόν η Premier League

Στοχεύει σε γεμάτα γήπεδα με την έναρξη της νέας σεζόν η Premier League

Η Premier League κάνει τα πλάνα της για την επόμενη σεζόν και φιλοδοξεί να έχει γεμάτα τα γήπεδα της με την έναρξη της νέας σεζόν τον Αύγουστο, όπως δήλωσε ο γενικός διευθυντής της EFL, Trevor Birch.

Κόσμος στα Αγγλικά γήπεδα θα επιστρέψει και στον έναν ημιτελικό του FA Cup, τον οποίο θα παρακολουθήσουν 4.000 φίλαθλοι, καθώς και στον τελικό του Carabao Cup στο Wembley, στον οποίο θα βρεθούν 8.000 οπαδοί συνολικά, μισοί της Tottenham και μισοί της Manchester City στις 25 Απριλίου.

Αν η παρουσία του κόσμου αποδειχθεί επιτυχημένη, τότε το ποσοστό θα είναι ακόμη μεγαλύτερο στον τελικό του FA Cup.

Ο Birch δήλωσε αναφορικά με την επιστροφή του κόσμου:

“ Η φιλοδοξία και ο στόχος μας, είναι να επιστρέψουμε στα γεμάτα γήπεδα από τις 6 Αυγούστου, σύμφωνα με το πλάνο της Κυβέρνησης για την επαναφορά της οικονομίας από τις 21 Ιουνίου. ”

“ Ελπίζουμε όλα αυτά τα tests events να μας βοηθήσουν και να μας επιτρέψει στην Κυβέρνηση να μας το επιτρέψει (τα γεμάτα γήπεδα). ”

“ Το κλειδί προφανώς θα είναι να προσπαθήσουμε να μετριάσουμε την εξάπλωση, αφαιρώντας την ανάγκη για κοινωνική απομάκρυνση, κάτι που μας το επιτρέπει η πιστοποίηση Covid, η οποία αναμφίβολα θα έχει κάποιο ρόλο να παίξει προχωρώντας. Είμαι αισιόδοξος, η φιλοδοξία μας πρέπει να είναι αυτή. ”

“Δεν είμαστε τυφλοί στα ζητήματα που περιβάλλουν τις δυσκολίες στην επίτευξη αυτού, αλλά ελπίζουμε με την εισαγωγή της πιστοποίησης Covid, η οποία φαίνεται να είναι η κατεύθυνση του ταξιδιού, που μπορεί να μας βοηθήσει να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο. ”

Αντίστροφη μέτρηση για το γεμάτο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com